Comentarii pe articolul TOP 10: Ce am aflat in ultima saptamana


CUTIA PANDOREI

Laurentiu la 18 Septembrie 2010, ora 20:25
Bancile au deschis Cutia Pandorei.
Era prea tentant sa nu profite de pe urma Ordonantei 50/2010.
Pentru creditele vechi ,care au fost o mana cereasca pentru bancile de la noi in actuala criza financiara ,ordonanta s-a constituit intr-o trambulina pentru majorarea in timp a dobanzilor ,si asa exagerat de mari.
S-a contat din start pe complicitatea Statului Roman ,inclusiv pe cea a Bancii Nationale si s-a jucat totul impotriva clientilor.
Indarjirea concertata a bancilor ,cu care au programat si desfasurat intrega operatiune "OUG 50" i-a trezit pe multi romani la realitate ,facandu-i sa actioneze asa cum nu s-a mai intamplat de mult in Romania.
I-mi permit un pronostic: Totul se va intoarce impotriva bancilor,vor pierde din clienti ,vor avea mult de lucru dar vor pierde TOATE procesele,se va reduce drastic valoarea sumelor imprumutate populatiei,vor inregistra costuri suplimentare serioase ,etc,etc,adica exact invers decat au crezut.
Tot ele,adica bancile ,vor face eforturi pentru a inchide CUTIA,dar sunt curios cand o vor face si,cum.!
Din situatia creata ,noi ,Clientii am invatat multe.
Din urmarile acestei situatii , ele ,Bancile,vor inelege ca un client trebuie tratat ca un partener,cu castig de ambele parti.
Urez SUCCES celor care au demarat orice fel de actiune legala in disputa cu bancile.

  Inapoi la articolul TOP 10: Ce am aflat in ultima saptamana

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile