Comentarii pe articolul Victor Ponta si-a lansat blogul personal


Credibilitate

Lascu Catalin la 24 Septembrie 2010, ora 08:47
Cateva observatii :

Exista o diferenta majora intre Obama si simpaticul domn Ponta dpdv branding si strategie de promovare: nivelul de credibilitate.

Credibilitate atat in general, cat mai ales in targetul pe care si-l imagineaza dl. Ponta ca-l poate cuceri. Vedeti comentariile la interviul de ieri, simpatizantii dlui Ponta au peste 60 de ani, si atentie, putini din ei adera la internet , facebook si bloguri.

Problema de imagine a dlui Ponta si de ridicare la nivel Obama, as sintetiza-o in doua puncte:
1. apartenenta la un partid fara "appeal" in targetul pe care si-l imagineaza dansul si istoria acelui partid
2. contrastul izbitor intre tonul grav, de batran sfatos care a trecut prin multe, pe care il afiseaza permanent si continutul spuselor domniei sale, de multe ori fara acoperire. Dle Ponta, nu credeam sa spun asta, dar Iliescu e mai credibil.

Despre respectivul blog, as zice deci " who cares?". Dl. Ponta (si desigur consilierii sai in domeniu) uita ca accesarea unui blog trebuie sa aiba o motivatie serioasa la baza.

Chiar daca articolele de ieri si de azi fac parte evident dintr-o campanie PR platita sau nu, as sugera WS sa evite astfel de teme propagandistice si sa ramana la cele obisnuite, adica de business.

  Inapoi la articolul Victor Ponta si-a lansat blogul personal

Setari Cookie-uri