Comentarii pe articolul Roman vecin cu greii IT-ului mondial: Daca faceam moda, eram la Milano. Pentru tehnologie sunt in Silicon Valley


Ce prostii a spus asta la sfarsit

Radu Gliguta la 20 Octombrie 2010, ora 04:40
Oricat ar zice el ca a invatat una sau alta , habar nu are ce s-a intimplat in America. Spune niste aberatii de iti vine sa pici jos.

Tovarasu , daca te documentai , aflai ca aceasta criza din USA a inceput din cauza la faptul ca au lasat sa se mute companiile cu productia in China. De acolo se trag toate problemele. Omu la inceput a crezut ca se bazeaza o vreme pe un job, dar dupa 2-3 ani firma s-a mutat si l-a lasat cu ochii in soare.

Zii sa ma caute ca eu nu l-am vazut la noi la Bank of America.
Mircea la 20 Octombrie 2010, ora 17:14
Americanii si bazat-ul pe job-uri? ei schimba slujbele ca pe ciorapi de cand se stiu, aberezi tu mai degraba. Si daca omul a fost la Bank of America, care-i problema ta, a fost acolo acolo si a spus ca e roman si vrea sa faca business, nu sa le spele masinile, ca tine, si sa nu vezi dupa aia cine intra in banca.

  Inapoi la articolul Roman vecin cu greii IT-ului mondial: Daca faceam moda, eram la Milano. Pentru tehnologie sunt in Silicon Valley

Setari Cookie-uri