Comentarii pe articolul Bancherii se lupta pentru a-si fura clientii


Norme mai drastice din partea BNR si nu numai

Capraru Gheorghe la 20 Octombrie 2010, ora 12:04
Norme mai drastice din partea BNR i nu numai. Unde este politica monetar trambiat de BNR ? Nu vreau vorbe ci fapte. M-am sturat de logoreea d-lui Vasilescu. Dumnealui nu face altceva decat sa vina cu aburitorul pe sticl i din cteva propoziii , din care nu neleg nimic cei neavizai, se intoarce la sediu triumftor. Da, bncile incearc n ultima vreme, n disperarea de a se menine pe pia, s-i fure clienii. Dar care clieni ? Cei buni platnici, bineneles, prin refinanare i reealonarea creditelor acestora. Problema o constituie condiiile draconice pe care trebuie s le indeplineti n vederea accesrii unui nou credit i aici ar putea avea un cuvnt greu de spus i de impus legislativ BNR.
Stroe Diana la 20 Octombrie 2010, ora 13:00
d-na Petrescu uita un lucru foarte imortant. Se afla la conducerea celei mai mari banci din sistem dar si cea MAI CAMATARA.
Au mintit cu nerusinare clientii cu dobanzile lor alea umflate si acum incearca cu disperare si chiar cu amenintari sa-si pastreze profiturile nesimtite. Sa va fie RUSINE !!!!!
Un sfat prietenesc pentru cei care doresc sa contracteze un credit: FUGITI DE BCR , SUNT CEI MAI MARI HOTI
Daniel Bratu la 20 Octombrie 2010, ora 14:33
........Petrescu este reprezentativa si, in de mult intelegerea dintre banci(vezi ARB) se pregatesc de marele trafic de influenta .....adica vor sa fie doar ei si initiatorii legilor care sigur vor pune botw la nevinovatele initiative ale umililor bancheri camatari

  Inapoi la articolul Bancherii se lupta pentru a-si fura clientii

Setari Cookie-uri