Comentarii pe articolul Misu Negritoiu, ING: Am ajuns bancher din intamplare. Daca simteam ca pot reusi in politica, nu ma faceam bancher


cumva vedeti vreo "intamplare"

Teodorescu Mihai Eduard la 8 Noiembrie 2010, ora 09:51
Negritoiu, 60 de ani, este unul din cei mai charismatici bancheri de pe piata locala. Conduce ING Bank, una din cele mai importante banci din Romania. ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania, dupa 1989.


Absolvent al Facultatii de Comert Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, el a terminat apoi si Facultatea de Drept din cadrul aceleiasi universitati. Inainte si dupa Revolutie a lucrat in Statele Unite, unde a ocupat mai multe functii publice.


In perioada 1992-1993 a fost ministru de stat pentru coordonare, strategie si reforma in Cabinetul Vacaroiu.


Ulterior a ajuns si in Parlament, ca deputat, pentru ca in 1997 sa demisioneze si sa se mute in mediul privat. S-a angajat la ING ca bancher de investitii.


Incepand cu 2006, el a preluat functia de director general al ING Romania.

eu personal NU SESIZEZ "INTAMPLAREA" prin care Negritoiu a ajuns "bancher", nicio legatura cu functiile anterioare....nu-nu !

  Inapoi la articolul Misu Negritoiu, ING: Am ajuns bancher din intamplare. Daca simteam ca pot reusi in politica, nu ma faceam bancher

Setari Cookie-uri