Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


cine are de castigat oare?!

Boboc Oana la 8 Noiembrie 2010, ora 12:00
platim rovigneta. Pentru ce? Intr-o tara civilizata se plateste pentru a asigura o calitate superioara a drumurilor. Asta inseamna implicit si pregatirea drumurilor de iarna. Ori la noi, pe langa faptul ca platim degeaba aceasta taxa, ne mai pun si la plata unui set ce cauciucuri de iarna. Normal, daca ei nu curata drumurile, noi trebuie sa putem circula totusi ....deci hai sa ii obligam pe prosti sa cumpere cauciucuri.

si inca ceva.....cine are de castigat de pe urma acestei legi? Cine are vreun stoc imens de cauciucuri de iarna si trebuie sa isi scoata banii? Pentru ca toata legislatia care se da, se aproba, are in spate interese de diverse tipuri.
la 8 Noiembrie 2010, ora 12:46
1 vor castiga regii asfaltului. a cam secat bugetul pentru drumuri de unde sug si acum va fi putin revigorat
2 agentii de circulatie vor avea un motiv universal ca sa te opresca. spaga va reinflorii daca cumva se mai diminuase
3 comerciantii de anvelope si sa nu uitam ca avem in tara cativa producatori de anvelope pe care ii cam lovise criza

dovada clara de participare la smen a politicului
-faptul ca nu s-a dat ordonanta in vara (existau aceleasi informatii din iernile trecute) pentru a putea fiecare sa se pregateasca cu cele cateva sute de lei cheltuiala in plus(eu nu am).probabil ca pusculita PDL a secat.
-faptul ca nu se lasa la latitudine fiecaruia cu unele conditionari gen RCA nu e valabil in lunile de iarna fara cauciucuri de iarna.
Todi Iulian la 8 Noiembrie 2010, ora 20:23
NU mai sustineti aceste lucruri,IARNA E IARNA SI PENTRU ASTA SUNT CAUCIUCURI DE IARNA. ESTI IN SIGURANTA CU ACESTE CAUCIUCURI.


VA PUTETI NUMI SOFERI CEI CARE SUSTIN CA CIRCULA IARNA CU CAUCIUCURI DE VARA...................SUNTETI NEBUNI.
Horatiu la 9 Noiembrie 2010, ora 10:43
@Todi
Esti destept, sa nu te deochi...ce zici, acum e iarna ? Iti doresc sa mergi toata iarna asta doar pe polei, dar cu cauciucuri de iarna...
Mirel la 29 Ianuarie 2011, ora 19:11
In germania lipsa anvelopelor de iarna in perioadele de iarna(ceva de genul 1 nov-15 mar) culpabilizeaza conducatorul auto si pentru accidentele produse fara vina lui, si la neplata primei de asigurare de catre companiile de asigurari! La noi ne-au bagat-o fortat pe gat. E clar smenul cuiva care are exclusivitate pe romania. Asta mai lipsea pe langa salarii taiate, tva crecut si inflatie. Bataie de joc de poporul asta credul si rabdator!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri