Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


AMENZI ANVELOPE IARNA

Emil Mitroi la 8 Noiembrie 2010, ora 12:04
AVAND IN VEDERE FAPTUL CA MULTE PERSOANE FARA EXPERIENTA SE AVANTA IN CALATORII SPRE MUNTE IN PERIOADA DE IARNA MI SE PARE O MASURA CORECTA.
DACA-SI PERMIT SA DETINA O MASINA SI SA SE AVENTUREZE CU EA SA O ECHIPEZE CORESPUNZATOR.
DIN ALT PUNCT DE VEDERE CONSIDER CA FIIND ECHIPATE CORESPUNZATOR AUTOVEHICULELE SE POATE REDUCE NUMARUL ACCIDENTELOR.
SI IN PRIVINTA NEACOPERIRII DAUNELOR DE CATRE RCA DACA MASINA NU ESTE DOTATA CU ANVELOPE DE IARNA SUNT DE ACORD, PENTRU A AVITA DISCUTIILE DEPAGUBIRILOR DE CATRE SOCIETATILE RAU PLATNICE POATE PROPRIETARII AUTOVEHICULELOR ISI MAI ADUC AMINTE SI DE ASIGURARILE FACULTATIVE (CASCO) SAU EVITA SA MAI CIRCULE CU MASINILE PE TIMPUL IERNII ASTFEL FLUIDIZAREA TRAFICULUI FIIND MAI BUNA.
Lazar Valentin la 8 Noiembrie 2010, ora 12:23
eu de trei ani imi pun la 1 noiembrie caucicuri de iarna sunt foarte utile si nu am ramas niciodata in drum ,prin ce fac ei acum poate mai scapam de soferii de dumunica de strazi,am vazut iarna trecuta la urcare spre cota 1400 si Q7 neechipat si nu putea sa urce il tragea un nene cu un ARO,E MAI MARE RASUL SA AI MASINA DE 30000 DE MII DE EURO SI SA NU-TI PUI GUME .
Banyai Anton la 9 Noiembrie 2010, ora 19:12
Cauciucurile de iarna sunt foarte utile !! dar se monteaza cand temperatura este sub 7Grade Celsius pe tot parcursul zilei !! avand o compozitie mai deosebita se tocesc la temperaturi mai mari ! Legea ar trebui sa precizeze cauciucurile sunt obligatorii in momentul cand vin primele ninsori de drumuri !! obligativitatea montarii cauciucurilor sa se anunte prin mass-media tv-radio ziare reviste si prin grija politiei rutiere care sa puna afise in localitati in locuri frecventate (Mall Hypermarket etc) Cine e prins pe drum inzapezit cu cauciucuri de vara sa fie amendat ! in germania de exemplu se anunta cand devine obligatoriu sa se monteze cauciucurile de iarna. La accidente dupa acesta perioda asigurarile refuza plata daca masinile nu erau echipate corespunzator

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri