Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


A INVIAT CEAUSESCU???

la 8 Noiembrie 2010, ora 12:10
PE VREMEA REGRETATULUI SE DADEA UN DECRET PRIN CARE SE INTERZICEA CIRCULATIA PE DRUMURILE PUBLICE A AUTOVEHICULELOR PROPIETATE PERSONALA PE TIMP DE IARNA DE LA DATA DE...LA DATA DE... PRIN LEGEA ABERANTA CARE O DA DOAMNA BOAGIU&BASESCU&PDL SE URMARESTE ACELASI SCOP.SE URMARESTE INGRADIREA DREPTULUI LA LIBERA CIRCULATIE PE TIMP DE IARNA CU MASINILE PERSONALE.IN NICI O TARA NU S-AU LUAT ASEMENEA MASURI ABERANTE.NU MAI STIU DOMNII GUVERNANTI CUM SA MAI FURE DIN BUZUNARUL CETATEANULUI.
Florin Cezar la 8 Noiembrie 2010, ora 13:35
In mai toate tarile dezolvate exista o astfel de masura,
ea nu se vede pentru ca lumea din bun simt educatie si respect pentru familia lui si partenerii din trafic isi iau toate masurile posibile si isi echipeaza corespunzator autovehiculele inainte sa iasa din casa, exceptiile in general le poti viziona pe u tube la funny accidents.
daca ai vrun pic de moralitate in tine iti echipezi mashina corespunzator inainte de a iesii pe carosabil si a devenit un pericol public.
Filip Gerard la 9 Noiembrie 2010, ora 21:58
Italia are asa ceva dar nu ca lege nationala, ci una regionala (sigur in zona Milano) - sigur ca ar fi aberant sa o impui in Sicilia.
Dar daca eu nu conduc pe zapada, o sa iau amenda daca merg pe drum uscat fara anvelope de iarna?
La mine in oras (Constanta) drumurile sint acoperite de zapada maxim 2-3 saptamini pe an (ultima iarna a fost o exceptie, dar o statistica multianuala riguroasa cred ca mi-ar da dreptate).
Justificarea amenzii prin pericolul in trafic nu mai exista in situatie de drum uscat, ba s-ar putea sa fie invers - cauciucurile de iarna devin periculoase peste 15 grade (am auzit, poate se pricepe cineva sa lamureasca).

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri