Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


O bucatareasa face transporturi ???

Savescu Gabriel la 8 Noiembrie 2010, ora 18:46
Precupeatza asta a carui loc ar fi langa cratitze,cu conditzia ca macar acolo sa se priceapa,ceea ce este exclus pentru ca face politica ,vine cu o idee geniala dupa parerea ei si mizerabila pentru cei carora i se adreseaza.
De fapt toata teoria asta cu grija fatza de oameni,nu este decat inca o marsavie portocalie,in dorintza nebuna de a face rost de "money" pe care apoi sa-i faca praf in jocurile lor murdare cu clientelismul politic.
Banda boschetarului de la Cotroceni a depasit orice inchipuire in gestionarea acestei tzari gospodarite prost din totdeauna.
In esentza ei de fapt vor sa adune fonduri pentru mismasurile lor marsave si nici cum pentru imbunatatzirea infrastructurii rutiere.De cand au venit la putere au stabilit niste norme de amenzi care si pentru cele mai dezvoltate tzari din lume sunt enorme,dar mite pentru un venit mediu de 340 E pe cap de locuitor.
Ca romanul este indisciplinat,ca face numai constrans ceea ce trebuie este adevarat.Ca iarna se circula groaznic si asta este un fapt.Dar principala cauza este ca statul prin reprezentantzii sai nu-si face datoria.La ei orice zapada picata din cer,la nivelul lor de "pregatire",capacitate si organizare este o tragedie dde fiecare data,fiind intotdeauna nepregatitzi.Ei sunt cei care nu curatza soselele dar te amendeaza daca nu ai mmaturat trotuarul.Unde este responsabilitatea fiecarei partzi dintr-un ...ceva care ar trebui sa fie parteneriat.
Asa ca in acest caz trebuie adunate un numar semnficativ de camioane in fatza ministerului transporturilor si a Cotrocenilor pana cand le vine mintea la cap si trece iarna asta buclucasa.
SA TRAITZI BINE ???? = !!!!!!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri