Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Cauciucuri sau strazi curate fara zapada si gheata

Gheorghiu Cristina la 8 Noiembrie 2010, ora 20:19
Nu e mai simplu sa se curete periodic si eficient drumurile de zapada, astfel incat sa nu fie nevoie sa bagi mana in buzunar sa cumperi anvelopele de iarna? Ca doar la noi se poate cere sa cumperi si pentru ploaie si pentru soare si pentru frunze....cauciucuri noi. Americanii au strazile curate fara zapada si nu mai investesc in cauciucuri de iarna..aia de ce pot avea strazi curate pe timpul iernii? Si daca nu te simti capabil sa faci curat, atunci inventezi alte legi si alte taxe. Traiasca Romania tara tuturor taxelor infloritoare si jignitoare pentru o clasa muncitoare chinuita de Democratia in care se traieste...si mai ales pe Criza...generata tot de buzunarele prea pline ale celor de sus...Vai si amar de noi astia neputinciosi si mici..
Butnaru Ovidiu la 10 Noiembrie 2010, ora 12:21
Se pare ca, pentru cei ce ne conduc, este mult mai usor sa-i impovareze pe necajitii tarii acesteia, decat sa faca un efort pentru siguranta lor. Macar de ar rezolva ceva efortul financiar la care ne obliga. Dar in majoritatea cazurilor toate constrangerile / birurile la care suntem supusi sunt pentru siguranta si confortul lor.
Vai !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile