Comentarii pe articolul Manageri neputinciosi? 97% dintre executivi cred ca statul ne poate scoate din criza


Manageri de carton

Vasi la 9 Noiembrie 2010, ora 21:44
Am auzit destul de des din partea unor manageri sloganuri de genul: "sa dea statul drumul la investitii ca sa fie de lucru.." si m-am cam saturat de ei. Pai nu am inteles! Ce om de afaceri esti, daca astepti sa-ti pice totul mura in gura? O data cu aceasta asa zis criza ne confruntam cu crudul adevar: afacerile in Romania constau in a cheltuii bani statului si a te folosi de mana de lucru ieftina! Asta inseamna sa fii manager in Romania. Nimic mai simplu. Sa vedem acum cine cu ce afaceri vine.. pentru ca sa importi marfa ieftina si sa o vinzi scump sau sa construiesti case cu mana de lucru ieftina ca sa le vinzi scump nu stiu daca mai merge..
Eu le-as propune acestor manageri sa urmareasca piata, sa vada ce cumparam din import si sa se apuce sa produca local aceste bunuri, in acest fel ar oferi din nou locuri de munca direct sau indirect firmelor subcontractoare..

  Inapoi la articolul Manageri neputinciosi? 97% dintre executivi cred ca statul ne poate scoate din criza

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile