Comentarii pe articolul Indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la 85% din salariu


si o sa se mai faca copii doar din greseala!

Diana Dobrescu la 22 Noiembrie 2010, ora 23:14
Daca scazi concediul de crestere a copilului la 1 an sau 1,5 ani, ce face o mama care nu are cu cine sa il lase pana la 2 ani, cand poate merge la cresa??? s-a gandit cineva? sunt multe mame care isi cresc singure copiii (nu ca asa au ales ele)! daca mai luam in considerare si faptul ca varsta de pensionare a crescut la femei, adio lasat copilul cu bunica! sau doar daca il faci la 35-40 de ani, atunci o sa poti lasa copilul cu bunica proaspat pensionata, chiar daca nu ai bani pentru bone sau alte rude disponibile sa stea cu el. si apoi ne plangem ca scade natalitatea. dar cui ii pasa de asta intr-o tara in care guvernul e prea preocupat cu propriile jocuri si interese (a se citi furaciuni)? lasa ca are cine sa faca copii, toti aia care n-au auzit de masuri de preventie a conceptiei si tiganii, bineinteles. blestemata tara!!
Crina Ilias la 24 Noiembrie 2010, ora 00:12
da, ai dreptate........... o sa fim Tigania, nu Romania.
la urma-urmei, ei acum vor sa treaca hopul; nu e treaba lor cine va plati peste 30 ani aceste dari, ca sa avem si noi din ce trai atunci (ma refer la pensii, etc).
de fapt, avem conducatorii pe care-i meritam.......suntem o natie de doi lei, care doar se plange, fara sa caute solutii!!!
asa incat, ce mai conteaza cum traiesc sau vor trai micutii nostri, daca parintii vor apuca sa-i vada seara pana sa adoarma.
deh, ma gandesc la baietelul meu, pt care ne-am luptat 5 ani ca sa-l avem; am cotizat la stat cat sa stea cateva mamici cu bebeii acasa si acum, cand a venit si randul meu sa am grija de copilul pe care ni l-am dorit atat timp.......nimic!
nu mi se pare cinstit! ce vina are copill meu ca nu s-a nascut acum un an sau doi?!
evident, solutia este de a cauta orice mijloc legal de a cotiza cat mai putin!!
doar, la asta ne invata Romania!!

  Inapoi la articolul Indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la 85% din salariu

Setari Cookie-uri