Comentarii pe articolul Legea salarizarii a fost aprobata. Salariul minim pe economie creste la 670 de lei


catre guvernanti

Dutescu Gheorghe la 24 Noiembrie 2010, ora 20:29
CATRE GUVERNANTI !!!!!!!!!

Pina acum m+am abtinut de la comentarii mai dure si analiye. Ca sa pun lucrurile in matca lor , consider ca am suficiente argumente pentru a va Arata urmatoarele :

1. Definitia partidelor politice :
O adunatura de indivizi , in jurul unor idei si concepte economice si politice , si ma opresec aici.

Cine este UDMER-eul -Uniunea democratica ..,....! In consecinta ei sa nu vorbeasca de: Legalitate , legitimitate , respectarea programului etc.
Asadar UDMR trebuie sa dispara ca entitate Apolitica din peisajul politic al ROMANIEI .

2. Basescu si TITANICUL !
Spre deosebire de comandantul Titanicului care a omorit 3000 de oameni , Basescu omoara o natiune.
Deci si BAsescu trebuie sa dispara din Viata ROMANIEi .
3. Acest Boc zisprim ministru Trebuie sa dispara cu tot cu PDL-ul din toate institutiile care mai supravietuiesc in ROMANIA.

RROMANIA este a oamenilor muti , saraci, mintiti,furati , bolnavi nu a acestor golani politici.

Cind va veni vremea vor trebui sa plateasca: PENAL si CIVIL ,pentru faptele, actiunile, legile , deciziile lor ANTIROMANESTI.

3. Nici CEUSESCU n-a indraznit cit era el de dictator sa-si bata joc de tricolorul ROMANILOR.
Aceasta gasca de nemernici au facut-o.
4. Lumina vine de la - UDREA cea mai nenorocita comparatie a unor tembeli anticrestini.Si de credinta noastra stramoseasca si-au batut joc.

la 25 Noiembrie 2010, ora 07:14
Mare dreptate! Si se arata gradul de imbecilitate al unora proptiti in functii mai mult sa mai putin inalte!!!! In mintea lor,nu vor da socoteala niciodata de ce au facut !!!! Dar mai exista si o dreptate divina care apare cand nu te astepti.
Petre George la 28 Noiembrie 2010, ora 17:51
Sa-mi traduca si mie cineva fraza asta:

"Pentru personalul militar, politistii si functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare se majoreaza valoarea soldei/salariului astfel incat majorarea cotei contributiei individuale de asigurari sociale de stat, stabilita prin legea care reglementeaza sistemul unitar de pensii publice, sa nu conduca la diminuarea sau cresterea venitului net lunar al acestor categorii de personal"

Sub fraze de genul asta se ascund mereu hotii ale guvernantilor sau interpretari ale legilor.... De ce nu putem sa avem legi clare?? e atat de greu?
Beita Anisoara la 1 Decembrie 2010, ora 18:47
Eu nu am inteles ,daca in lista aceea de "platiti" de la stat ,se poate distinge ,ce trebuie sa faca un functionar la stat cu studii superioare si unul cu altfel de studii ,sau in continuare vor bine platiti cei care au studiat la fabricile de diplome !

  Inapoi la articolul Legea salarizarii a fost aprobata. Salariul minim pe economie creste la 670 de lei

Setari Cookie-uri