Comentarii pe articolul Se justifica sau nu pretul la carburanti? Vezi aici ce spune Consiliul Concurentei


Se justifica sau nu pretul la carburanti? Vezi aici ce spune Consiliul Concurentei

Florea Constantin la 12 Ianuarie 2011, ora 09:01
As vrea sa intreb:
1. daca investigatia din 2005 nu s-a definitivat pana in 2010 ( cand a fost schimbata echipa ), cine va fi tras la raspundere pentru aceasta ? Aceasta echipa, care nu a facut nimic in 5 ani, a luat salariu si a fost condusa de un presedinte, care a luat si el un salariu ( si nu unul normal, ci " nesimtit ") platit din Bugetul de Stat ( adica din banii nostrii ).
2. daca este Consiliul Concurentei, ce atributii are? De a fi concurent cu populatia? Pentru ca din declaratiile d-lui presedinte Chiritoiu se trage concluzia ca de fapt, benzinarii sunt indreptatiti sa mareasca pretul, iar noi, populatia, trebuie sa tacem, sa platim pretul la pompa impus de benzinari si sa platim taxele la Bugetul de Stat, pentru a avea fonduri pentru salariile lor. Consider ca rolul acestui consiliu ar trebui sa fie de " Gica contra " cu cei pe care ii analizeaza, si nu invers.
In situatia de fata, ar trebui sa se schimbe denumirea : din
" Consiliul Concurentei " in " Consiliul Aliatilor" .
Nita Laurentiu la 12 Ianuarie 2011, ora 10:00
dragii nostrii,
sunt de acord cu cele spuse dar am o mica nelamurire.
un salariu in romania este de 2000 (RON) in germania tot 2000(euro)
facem un mic tabel

ro germania
salariu 2000 2000
benzina 5 1,2
carne 16 6
tigari 12 6
asa ca daca faceti aceste calcule de gradinita veti observa ca suntem saraci domnule chiritoiu,dar rau de tot
poti cumpara 400 l benzina in romanica noastra,fata de 1800 in germanica.
nu mai raportati doar ce vreti si va convine la preturile de afara.reveniti in romanica scumpa !!!
numai bine
Cretu Marcel la 12 Ianuarie 2011, ora 10:50
Ce mai cauta acest om in fruntea Consiliului Concurentei cand ne vorbeste cu atata nonsalanta despre legalitatea egalizarii pretului benzinei cu cel din Europa ?
Te-ai fi asteptat ca discursul sau sa fie unul care sa denote combativitate, dorinta in elucidarea situatiei, sa-ti dea macar senzatia ca cineva "abilitat" e preocupat de o problema care (pentru a nu stiu cata oara!) afecteaza o tara intreaga. Stau si ma minunez la frazele sale de lingau la "curtea" mafiotilor din cartelul benzinariilor care seamana atat de bine cu cele ale politicienilor si atunci ma intreb ca de fiecare data: pe noi, cei de rand, cine ne protejeaza ?
Doar noi, si boicotul soferilor de care se vorbea zilele acestea oricat de pueril ar parea, trebuie sa fie un semn ca mai existam si noi. Ma voi duce la servici pe jos o saptamana, doua, cat e nevoie si daca va scadea pretul benzinei poate desfiintam si Consiliul Concurentei... ca oricum nu va mai avea motive sa investigheze nimic.

  Inapoi la articolul Se justifica sau nu pretul la carburanti? Vezi aici ce spune Consiliul Concurentei

Setari Cookie-uri