Comentarii pe articolul De ce au romanii printre cele mai mici preturi la pompa


De ce au romanii printre cele mai mici preturi la pompa

la 8 Februarie 2011, ora 16:50
- Accizele cele mai mici la combustibil.
Nu se specifica diferenta dintre noi si tarile europene. F. Rau.
- Preturile cele mai mici la combustibil mai putin Bulgaria
1.Nu se specifica decat in procente cresterile de preturi. Pentru a analiza si intelege si eu trebuiau mentionate valorile de la noi comparativ cu alte tari pentru acelasi interval de timp.
2. Avand in vedere ca marea majoritate a resurselor ne apartin, trebuia sa avem la astfel de preturi accize mult mai mari decat in tarile europene lipsite de resurse sau preturi mult, mult mai mici decat in tarile europene(Accizele mult mai mici si resursele tarii)
Concluzie: Materialul se vrea sa fie ingurcitat si reprodus la cei din jur fara a fi judecat de catre cititor. Metoda indoctrinarii - "crede si nu cerceta" Astept pe viitor materiale care sa ma convinga de cele prezentate asa cu am citit alte materiale de la dumneavoastra. Multumesc!
Gorea Iulian la 8 Februarie 2011, ora 18:16
Sunt consultant si stiu ca nu fac niciun studiu fara ca acesta sa fie platit de catre clienti. De aceea, as dori sa stiu:
1. Cine a platit acest studiu?
2. Care este destinatia studiului?
3. Ce experienta are Ecopolis, cine sunt si ce experienta au angajatii care au realizat acest studiu?
Banuiesc ca nu vor fi raspunsuri, de aceea va rog respectuos sa renuntati la fumigene. Si stiu excat cin a platit "studiul".

  Inapoi la articolul De ce au romanii printre cele mai mici preturi la pompa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile