Comentarii pe articolul Multitasking sau program organizat: Cum lucreaza managerii din Romania?


Multitasking sau program organizat: Cum lucreaza managerii din Romania?

George Baron la 15 Februarie 2011, ora 16:35
Managementul timpului este unul dintre punctele fierbinti de pe agenda de lucru a unui project manager. Evolutia in cariera profesionala este un aspect de cele mai multe ori neglijat in companii. Evolutia in cariera s-ar desfasoara gradual la fel ca in natura. O samanta este plantata in pamant sau purtata de vant pana la locul perfect, este apoi udata, si se dezvolta gradual pana ce ajungem sa vedem copacul. Rupturile in evolutie fie ea naturala sau profesionala dau nastere la situatii haotice din care putin stiu sa iasa la momentul potrivit si in beneficiul organizatiei. Un prim pas in dezvoltarea profesionala catre varful ierarhiei sau top management ar fi managementul de proiect. Management de proiect inseamna timp, cost, calitate, resurse umane, comunicare, achizitii, riscuri, "in english - scope" respectiv integrarea tuturor mentionate. Aceasta din urma sarcina pare sa fie cea mai dificila fie pentru un manager de proiect fie pentru un manager. Rezolvarea este simpla: prin practica, de aceea nu ne putem opune evolutiei.
George Baron, Project Manager
Marianaza la 16 Februarie 2011, ora 10:17
Managemetul timpului, ne ajuta sa ne cunoastem pe noi, sa ne definim ca actori intr-o lume reala.Este foarte important sa ne organizam timpul in orice situatie.Daca cunoastem bine factorii risipitori de timp, si incercam sa-i eliminam, ajungem la rezultate performante.Multitaskingul in viziunea unui manager, indiferent de domeniul unde isi desfasoara activitatea apare inevitabil.Atunci cand iti diversifici singur abilitatile indiferent ce surse folosesti, sigur vin si rezultatele, pe care le astepti.Efortul depus este pe masura rezulatelor obtinute.

  Inapoi la articolul Multitasking sau program organizat: Cum lucreaza managerii din Romania?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile