Comentarii pe articolul Ce optiuni are Academia Catavencu, in pragul falimentului


Au murit demult...

Jescu Gheorghe la 24 Februarie 2011, ora 14:31
Academia Catavencu piere pre limba ei. Pana la urma, cititorii lor s-au dovedit mai inteligenti nu numai decat ai altora, dar si decat redactorii revistei: nu poti sa le vinzi unor oameni inteligenti ce ai luat tu prin batista de la SOV. Sa le fie batista usoara!
Patru Aurel la 24 Februarie 2011, ora 23:46
Am fost un cititor fidel al ''Academiei Ctavencu'' chiar de la primele sale aparitii. Am trecut si de perioadele in care nu mai gaseai revista pentru ca aveau altii o grija deosebita sa cumpere toate ziarele inainte sa apara pe piata. Am incetat sa o mai cumpar in perioada in care au inceput sa apara reclame la ''Energy Holding" a lui Bogdan Buzaianu. Au facut dezvaluiri senzationale despre aceasta ''firma'' pana in momentul in care au dat de gustul banului nemuncit. Adica, au dat-o ''la pace'', noi nu mai facem dezvaluiri iar voi bagati bani in revista prin publicitate. Rusine! Va meritati soarta. Bravo celor care au plecat la ''Kamikaze''.

  Inapoi la articolul Ce optiuni are Academia Catavencu, in pragul falimentului

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile