Comentarii pe articolul Cum arata un mall la vecinii bulgari


Pare interesant dar SA NU VA DUCETI CU MASINA

Gheorghe la 21 Martie 2011, ora 18:30
Desi din poze pare destul de putin aglomerat, arata binisor.
Si sigurgasiti loc in parcare, mai putin sigur apoi daca si masina.
la 22 Martie 2011, ora 09:14
bun, eu chiar nu vad diferenta dintre ce este prezentat aici si ce este la noi. Ba mai mult sunt convins ca multe mall-uri din romania arata mult mai bine si au prezente mai multe brand-uri de renume. Suprafata spre inchiriere cred ca este modesta adica comparabila cu a unui mall de la vaslui. iar numarul vizitatorilor relativ mic. De ce a fost scris articolul asta? Ca sa ii laudam pe bulgari ca si-au deschis primul si al doilea mall sau sa facem reclama la Raiffeisen ca ce bine investim noi banii clientilor care depun banii in fonduri de investitii? mai e si varianta sa ne faca de rusine mall-urile noastre construite chiar de romani? Articolul este scris bine probabil de cineva care a fost in vacanta acolo sau doar pt reclama. Cele bune tuturor!
Ivanov Miriam la 14 Aprilie 2011, ora 11:32
mai terminati cu furatul masinilor... Se fura cat se fura si la noi si cat se fura in multe alte tari... Noi cand mergem la bulgari lasam masina si cu cheile in contact si nu se atinge nimeni... Mi-am uitat geanta la toaleta... si mi-am gasit-o tot acolo... alta data portofelul... Oamenii de rand sunt mult mai seriosi decat conationalii nostrii... Probleme pot avea doar cei cu masini noi noute si foarte scumpe... restul pot sta linistiti ...n-am auzit sa fie probleme... Eu merg din 2006 in fiecare vara(de cateva ori) pe litoralul lor ..asa ca vorbesc din experienta(si in limba bulgara :)... ). Vacanta placuta tuturor!

  Inapoi la articolul Cum arata un mall la vecinii bulgari

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile