Comentarii pe articolul Adrian Vasilescu, BNR: Romania a strans cureaua cu multe miliarde de euro


Costul capitalului de lucru in romania

Imm la 6 Mai 2011, ora 23:28
Aprecierea de 4-5% a leului față de euro, în decursul a câteva zile, a produs pierderi de 100 milioane de euro, pe lună, exportatorilor, care sunt obligați să onoreze contractele în derulare, deoarece în caz contrar intră în penalizări față de clienții externi",....SIMILARITATE... Exportatorii elvețieni ar fi într-o situație mult mai bună acum dacă francul nu s-ar fi apreciat atât de mult în ultimii doi ani. Ar avea la fel de mult succes ca cei germani, deoarece sectoarele exporturilor sunt similar poziționate în cazul ambelor țări", a declarat Alexander och, economist la UniCredit Group Munchen.
. BNR a distrus economia, prin mentinerea dobinzii de referinta sus si prin politica de mentinere la cote inalte a leului, politici care au omorit total orice export si productie interna !
Costul capitalului de lucru in Romania este de 21-28% = enorm ,iar acest lucru se datoreaza exclusiv politicilor BNR politici care incurajeaza si protejeaza placa turnanta a spalarii banilor prin Romania!

  Inapoi la articolul Adrian Vasilescu, BNR: Romania a strans cureaua cu multe miliarde de euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile