Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Cantina lui Florin Calinescu


Cantina lui Florin Calinescu

Boitor Gheorghe la 23 Mai 2011, ora 10:35
Bravo lui ! Se gandeste omul si la cei multi, care o duc asa cum o duc!
Furtuna Bogdan la 23 Mai 2011, ora 12:18
Tu chiar crezi ca e o cantina cum zice titlul ? Este un restaurant in toata regula.
Escu la 23 Mai 2011, ora 12:22
La Taverna lui Calinescu, ciorba este buna, pretul insa este mai mare fata de orice restaurant din cartier sau dintr-o statiune turistica si sare inexplicabil de pragul psihlogic, pentru o ciorba de orice fel. In general preturile nu sunt de loc rezonabile, in ciuda numarului mare de clienti. Se vede la nota de plata, la sfarsit.... Servirea este buna, atmosfera placuta si prietenoasa. Sunt si grupuri galagioase , obisnuiti ai casei, fara sa vrei daca stai la o masa apropiata esti nevoit sa le asculti discutiile si rasul zgomotos. Aerisirea nu prea functioneaza la salonul de fumatori. In ce priveste felurile de mancare ai de unde alege. Este unul dintre localurile lla care poti merge cu incredere la masa, un asemenea local inseamna cheltuiala mare dar si nu regaseste in preturi rezonabile la client. Probabil ca se doreste amortizarea imediata investitiei si profitul cat mai mare, nici vorba de "criza".
Damnsmartblonde la 23 Mai 2011, ora 12:22
am fost si eu acolo, impreuna cu niste prieteni. nu mai tin minte ce am mancat dar tin minte ca mi s-a parut foarte intunecos si cu un miros groaznic de mancare, miros care ni s-a impregnat in haine si a ramas multa vreme acolo. mancarea nu ne-a uluit in nici un fel iar servirea a fost, elegant spus, foarte lenta. cu siguranta nu mai dau pe acolo, mai ales ca nu sunt din zona. inchei spunand ca si eu aveam pretentii de la localul cu pricina, prin prisma patronului, pentru care credeam ca e importanta calitatea in tot ce faci.
Gheorghe Silvia la 23 Mai 2011, ora 22:17
Da si noi venim din alta parte a Bucurestiului,din Tei si da mancarea este excelenta. Cine a scris articolul e sigur concurenta.
Creata Camelia la 24 Mai 2011, ora 17:12
Locuiesc foarte aproape de restaurantul cu pricina pe langa care trec foarte des spre cumparaturi. Vad foarte multa forfota in preajma acestui restaurant, cred ca este destul de vizitat. Nu am intrat niciodata, insa nu pt ca as avea ceva cu restaurantul, ci pur si simplu pt ca atunci cand iesim sa mancam in oras vrem sa ne departam de cartier. Cu toate acestea, imi permit sa comentez negativ acest articol care nimic nu are a face cu restaurantul, ci se concentreaza mai degraba pe figura patronului sau. Articolul este de un desavarsit prost gust, o rautate gratuita (sau nu?) scris de un nene nemultumit mai degraba de calinescu decat de restaurant in sine. Daca servirea ar fi fost ireprosabila si meniul excelent, s-ar fi lamentat de preturi, daca preturile sunt rezonabile, critica servirea s.a.m.d.
Popescu Mircea la 25 Mai 2011, ora 08:17
As vrea sa-i raspund lui ESCU - probabil ca obisnuiesti sa maninci la IMPNGE TAVA sau la CANTINA STDENTILOR la DUBLU. Preturile nu sunr deloc mari,iar mincarea este chiar buna.Problema cu galagia sau vecinii de masa mitocani o poti intilni chiar la localuri mai selecte,asa ca ........ .
Articolul probabul este scris de cineva suparart tare pe patronul localului.Bine inteles ca nu se compara cu alte restaurante din centru,dar pentru un local de cartier este OK. Ii recomand autorului sa caute pentru ca in cartier mai exista si alte localuri unde se maninca bine ,ieftin si atmosfera este OK (vezi SARE si PIPER).

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Cantina lui Florin Calinescu

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile