Comentarii pe articolul Cum te poti imbogati din Bursa: De la cuponar, la jumatate de milion de euro


bursa

la 26 Mai 2011, ora 09:24
mda, tipul inseamna ca este printre putinii "cuponar" norocosi daca nu cumva printre foarte, foarte putinii, in rest, vrajeli pentru atragerea "fraierilor" pe bursa, bursa a avut un val "atractiv" cu ceva timp in urma insa, de "catva timp in urma" bursa intra "victorioasa" cu cotatiile la nivelurile anului 2008/ 2009, adica daca deja ai investit, ai "primit-o", in afara de asta, ai senzatia ca, ceva merge "in lateral", ceva in gemul unui atelaj cu 2 cai cand, unul trage "cea si unul haisa", iar tu, investitorul esti desigur in partrea care trage prost, ce va schimba ceva, cine stie, oricum cine are timp sa studieze "terenul" constata ca, rechinii te lasa lefter rapid, probabil in oricare din situatii, exceptiile aruncate din cxand in cand, praf in ochii fraierilor, uitati-va la toata propaganda publicitara, si la ce primiti adesea, la zicala " - una spun si alta fac, una promit si alta iti dau, etc. - si deci, atentie !!!
Red Cloud la 26 Mai 2011, ora 11:50
Bai dar cate frustrari aici, fantastic! Daca ai pierdut bani pe bursa sau ai ratat vreun moment, nu inseamna ca bursa e o porcarie sau ca brokerii sunt niste banditi sau ca piata e plina de "rechini". E suficient sa te uiti pe graficul BET-FI si sa vezi ca cine a cumparat in 2002 si le-a tinut pana acum are un profit frumusel, cu toata inflatia de atunci. Nu mai bateti campii, s-au facut bani buni pe bursa si se vor mai face. Eu personal am pierdut mult din cauza ca am vandut prea tarziu. Dar si cand a mers bine, am castigat. Si nu regret. Astept revenirea la viata a bursei ca s-o iau de la capat.
D D la 26 Mai 2011, ora 20:32
Obsesia paranoida a romanului care vede numai hotii in lucrurile pe care nu le intelege si numai banditi/rechini in oamenii care pot invata si reusi, ne domina inca. Oare generatiile viitoare vor fi mai deschise la minte?

  Inapoi la articolul Cum te poti imbogati din Bursa: De la cuponar, la jumatate de milion de euro

Setari Cookie-uri