Comentarii pe articolul Restaurantele-strigoi ale Bucurestiului: "Cum adica vine sa faca poze, ca la el acasa?"


restaurante strigoi

Ion Carmen la 28 Iunie 2011, ora 16:18
he he! Cu restaurantul MAI eu am avut o experienta "nostalgica" ... Dar in vremea cand era cu circuit inchis! Stii cum e sa intri insotit de-un gradat? Si sa se incline ospatarul pana la nivelul mesei? Din respect, evident :)!!!
Mancare de restaurant de lux, preturi de cantina studenteasca!
Galateanu Costel la 28 Iunie 2011, ora 17:56
Domnule BUTUNOIU
Nu stiu cu ccine ati vorbit dla documentarea pentru articol dar sunteti putin in eroare cu intreg complexul CERCUL MILITAR NATIONAL.Ma refer la faptul ca intreg ansamblul arhitectural care poarta numele de CERCUL MILITAR NATIONAL este construit si dotat pe pe/prin cheltuiala/contributia baneasca a cadrelor militare .De acord cu atmosfera cam sumbra care domneste acum in resytaurant dar ea este aceeasi atmosfera pe care o intalnesti in toate restaurantele bucurestene .Cauza cred ca o banuiti si dumneavoastra desi sunteti din GALATI ca si mine.Asa ca daca va mana vreun gand necurat legat de "apartenenta de clasa " a acestui lacas sa va puneti pofta in cui.Pe vremuri cand onoarea era onoare, ofiterii erau8 atenti si la locul unde isi petreceau o ora doua libere .Doar nu erau sa bea o bere cu toti bragagii si precupetii ca la piata!Asa ca mai putina rautate si documentare mai atenta.Sa aveti succes in continuare!
Dragu Ciuperca la 28 Iunie 2011, ora 19:36
Oamenii de stiinta, militienii, militarii si ceilalti au cotizat si au construit ceva.
Voi cu ce va laudati?
Sun acrii strugurii pentru ziaristi?

  Inapoi la articolul Restaurantele-strigoi ale Bucurestiului: "Cum adica vine sa faca poze, ca la el acasa?"

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile