Comentarii pe articolul Patronul Aldis a murit in urma unui accident nautic [VIDEO]


elogiu

la 7 August 2011, ora 18:49
acest om apartine spatiului public asadar an arondismentul tuturor,,.......,,dumnezeu sa l odihneasca,,.......................
Nastor Gheorghe la 7 August 2011, ora 21:58
Dumnezeu sal odihneasca a fost un om nemaipomenit .Sai fie tarana usoara
Adelina Marinescu la 7 August 2011, ora 22:16
Se prabuseste un avion cu peste 300 de oameni din ,,lumea buna".La inmormantare, jalea de pe lume. O voce plina de durere, intreaba retoric:
,,-Doamne, Tu care faci numai bine, cum de-ai lasat sa se intample o asa nenorocire, cu oameni atat de importanti?" De sus , din Ceruri, se aude o voce: ,,- Dac-ai sti de cand ma chinui sa-i adun!...."
Adelina Marinescu la 7 August 2011, ora 22:58
Se pare ca redactia Wall- Street incurajeaza publicarea comentariilor agramate., considerandu-le pertinente, on-topic, cu limbaj civilizat si fara atacuri la persoana. Sunt atentate la limba romana, nu credeti? Sau asta nu va deranjeaza? S-o tineti tot asa! Ma dezabonez si eu si voi mai sfatui si pe altii. O seara frumoasa in continuare. Stiu ca n-o sa-l postati dar macar il cititi. Ar fi bine ca si ziaristii romani sa dea dovada ca mai au o coloana vertebrala lipsita de cartilagii...Atunci n-ar mai fi cenzurate bancurile. Dar pana atunci mai e cale.
Mariana Mary la 7 August 2011, ora 23:35
Pacat,Dumnezeu sa il Odihneasca.
Verba Silviu la 8 August 2011, ora 12:08
Pentru Adelina Marinescu.
Stimata Doamna Marinescu,
Cred ca sunteti prea severa. Desi pareti o persoana cu simtul umorului foarte dezvoltat. Cred ca treaba redactiei este sa fie limbajul civilizat, fara atacuri la persoana, s.a.m.d. Chestia cu gramatica e problema celui care scrie. Pate nu a avute nota mare la Romana sau poate e un strain naturalizat in RO. Dar are si el dreptul la opinie, si daca se exprima civilizat propun sa fim mai indulgenti cu gramatica. Uneori te mai ``tradeaza`` si tastatura...
Ref. deces: indusstri mezelurilor este caracterrizata de o concurenta foarte mare. Lupta pentru scaderea costurilor este dramatica. Aldis e o firma care a crescut organic in ultimii 10 ani. Probabil a avut un mamagement bun si proprietarul o viziune buna. Moartea fiecarui om e o tragedie pentru cei apropiati.Era la varsta laa care se putea retrage din activitate si sa traiasca macar cativa ani linistiti avand probabil susstinere financiara suficienta.
Cu stima,
Silviu
Constantin Marius-Gabriel la 8 August 2011, ora 20:47
pacat dar oamenii buni, dispar de pe pamint!!dumnezeu sa-l ierte!
Adelin la 8 August 2011, ora 21:44
Asta este. nimeni nu stapineste pamintul sau nu este de neinlociut. Unii bogati nu se mai satura de atitea averi.Nu striu in ce masura a fosat un om bun.Acum Dumnezeu il primeste in imparatia cerurilor.
Sa-i fie tarina usoara.

  Inapoi la articolul Patronul Aldis a murit in urma unui accident nautic [VIDEO]

Setari Cookie-uri