Comentarii pe articolul Cele mai mari esecuri ale clasei politice: VOTATI AICI


Gestionarea certificatelor de emisii de carbon

Boengiu Constantin la 31 August 2011, ora 13:25
Sunt de parere ca toata lumea, guvernanti, parlamentari, societate civila, specialisti si angajati in domeniul protectiei mediului, publicul larg, nu s-a documentat suficient si nu si-a insusit marile teme ale prezentului - dezvoltarea durabila, combaterea incalzirii globale. Nu ne-am documentat serios asupra Protocolului de la Kyoto si asupra posibilitatilor de a trage foloase din prevederile sale. Am inchis mari fabrici poluatoare, am modernizat centrale termice de cartier, am izolat termic zeci, sute de mii de apartamente si nu am valorificat aceasta reducere de poluare la nivel global, vanzand certificate Kyoto. Am fi atras astfel sume suficiente pentru a moderniza CET-urile, marii poluatorii actuali. Am fi putut finanta mai multe proiecte din domeniul energiei verzi. Si le-am fi putut transforma pe ambele in noi certificate Kyoto.
Boengiu Constantin la 1 Septembrie 2011, ora 13:09
Se vede si din rezultatele prezentului sondaj de opinie. Publicul este mai interesat de soarta autostrazilor (42%), decat de teme precum reducerea emisiilor de carbon, combaterea incalzirii globale, protocolul de la Kyoto, gestionarea certificatelor de emisii de carbon (aproape 27%). Sunt teme de care nu te lovesti atunci cand pleci in vacanta pe Valea Prahovei sau pe litoral.
Este normal sa ne aflam in punctul in care ne aflam si nu reprezinta doar un esec al clasei politice de dupa 1990.

  Inapoi la articolul Cele mai mari esecuri ale clasei politice: VOTATI AICI

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile