Comentarii pe articolul Facebook dezamageste utilizatorii in ziua in care Google+ devine public. Cum vi se par schimbarile?


Facebook G+ etc

Adrian Luca la 21 Septembrie 2011, ora 11:03
Lucrez zilnic 14-18 ore pe calculatoare dar nu am gasit pana acum un lucru util la aceste retele in afara faptului ca scormonesc relatie si interelatiile dintre adrese, util in ati gasi vechi prieteni. ATAT.
In rest mai ca e pierdere de timp.

De ce or fi unii impatimiti?
Oricum GOOGLE intotdeauna a facut impresie buna, am vazut si simplitatea OS-ului, Chrome este favoritul meu si cine citeste acum nu poate sa nu recunoasca ca foloseste doar Google search.
Inca nu am intrat pe G+ din lipsa de timp, insa daca sunt ca facebook ma retrag imediat. Astept sa ma surprinda :)
O zi buna tutror!
la 21 Septembrie 2011, ora 11:17
Nu am intrat inca pe Google = sunt dezamagit de ce se intapla pe facebook, mai multa atentie a moderatorilor sau administratorului de sait
Florin Cezar la 21 Septembrie 2011, ora 13:26
am cont atat pe crome cat si pe facebook.
pe face book intru foarte rar... si tin contul inca activ numai pentru a putea gasit ushor informatii despre colegi cand ma nevoie de ele... dar probabail in 1-2-3 ani voi renunta definitiv la el.
am cont si pe google plus.. mi se par emai simplu mai interesant.. si easy to use.
desi acolo intru mult mai rar..
daca ma itnrebati dece.. o s apsun decat ca nu simt nevoia de retzele de socializare... am trecut peste acest pas... / sindrom....
intro perioada era irc-ul.. urmat de messenger... hi5, iar acum facebook.
nu imi trebiu ms, nu le simt intradevar utilitate... poate doar de fun sau pierdere de timp.
aveti o viata.. traitio mama.. nu va bateti joc.
Al T la 21 Septembrie 2011, ora 15:10
irc am papat si eu in studentie, hi5 nu m-a prins, pe messenger am petrecut cateva luni bune, feisbuc nu am si nici gugal plus. retelele sociale prind doar la adolescenti cind socializarea e pe primul loc. acum am serviciu, familie, rude, prieteni, ce sa fac cu feisbuic sau gugal plus? am telefon fix si mobil, messenger si skype si mail. e suficient pentru nevoile mele de comunicare.
Ciobanu Sinziana la 22 Septembrie 2011, ora 14:48
Am incercat retele de socializare la moda doar sa vad cum e si Facebook m-a dezamagit cu schimbarile facute si faptul ca schimba in continuu functii fara sa-i pese de nevoia mea, mi se pare chiar intruziv pe alocuri. Google + e bun pentru schimb de informatii, gasesti usor informatii, si e mai aerisit.

  Inapoi la articolul Facebook dezamageste utilizatorii in ziua in care Google+ devine public. Cum vi se par schimbarile?

Setari Cookie-uri