Comentarii pe articolul Top 10 masini pentru studenti


Ha

Adrian Mihai Florescu la 22 Septembrie 2011, ora 17:21
3000, 6000?? vai vai. acum 5 ani vremurile mele de stundetie mergeam cu un astra negru de mana a doar ca dar eram incepator, cu geamurile fumurii si muzica la maxim cand intram in campus, cu colegii. m-a costat 2000 de euro era diesel si consuma mai putin ca un 206+ pe benzina. asta e doar un exemplu.

Cu exceptia celor care sunt copii lu' tata si lu' mama masinile care ii caracterizeaza pe studenti sunt cele de mana a doua medii mijlocii si foarte foarte ieftine. trebuie sa luam in vedere ca pe langa asta mai trebuie platita si o asigurare iar pentru tineri ieftina nu este de loc. masinile astea. ar fi mai indicate pentru oameni care deja au terminat facultatea si numai ce au gastit un loc de munca, pana ce sunt avansati in post si pot sa isi permita una mai buna.
Suchi la 28 Septembrie 2011, ora 12:50
Decat sa imi iau una din masinile astea mai bine imi iau un matiz sau un a3 la mana a doua si am si putere mai mare si consum la fel ca una din asta noua.

  Inapoi la articolul Top 10 masini pentru studenti

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile