Comentarii pe articolul Multinationala vs. companie antreprenoriala. Unde este mai sigur sa te angajezi?


abureala, domnilor!

Romania Ats la 11 Octombrie 2011, ora 17:51
domnilor, nu mai vorbiti din carti. daca sinteti experti in domeniu. iesiti in piata si vedeti ce se intimpla!
de la o multinationala, ca si la o firma cu capital romanesc - deci de la privat - poti zbura oricind pe diverse motive: incepind de la a "deveni" incompatibil cu postul pe care il ocupi si pina la faza ca nu te mai place seful.
nu mai conteaza cit de calificat ai fi in domeniul in care te-ai bagat, ci doar PUPINCUREALA care trebuie sa o aplici sefului.
domnilor, acest "atu" este singurul care te poate face sa avansezi intr-o multinationala sau o firma cu capital romanesc atita timp cit vor exista acel tip de manageri romani veniti de pe la tara care vor sa faca (doar ei) cariera la oras.

cu toate riscurile de rigoare. daca esti bun in ceea ce faci si ai toate calificarile de care ai nevoie fi tu insuti seful ta tau, deci antreprenor.

multumesc wall-street pentru spatiul acordat; pe aceasta cale poate acei domni experti de mai sus (7 la numar) vor afla parerea mea; ca mine sint mai bine de 1 mil, dar nu au timp de pierdut pe aceste subiecte, fiind STAPANII PROPRIILOR AFACERI!

  Inapoi la articolul Multinationala vs. companie antreprenoriala. Unde este mai sigur sa te angajezi?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile