Comentarii pe articolul Un an de foc pentru bancheri: Cum se evapora profitul sistemului?


sa fie ajutati din banul public

Bulqa la 17 Octombrie 2011, ora 22:33
Nu putem sa asistam la dezastrul bancilor, fara sa ajutam economistii sa -i traga prime de milioane, ca doar vine sfarsitul de an si chefurile din banii publici, primita ca ajutor, sunt mai gustoase.
Cosa Adrian-Francisc la 18 Octombrie 2011, ora 20:34
Privit din exterior asa pare, dar nu comparam ceea ce este pe Wall Stret cu ceea ce este in sistemul bancar romanesc.Nu cred ca un operator ghiseu de acolo lucreaza pe 350 de dolari sau 400, si cei de aici nu au vazut o prima sau bonus( ce este acela intreaba unii ?).din anii 2008 -cand se dadeau si acelea cu zgarcenie.Daca unele banci dadeau un plus de salariu ( coeficient de inflatie de doua ori pe an)mai tarziu cand indicii de inflatie au cam crescut au facut ce au facut si l-au scos din contractul de munca.Asa ca in perioada anilor 2006-2008 lejer un bugetar bine platit il depasea pe un bancar.Ceea ce discutam despre salariile din banci la ora actuala este ..istorie.

  Inapoi la articolul Un an de foc pentru bancheri: Cum se evapora profitul sistemului?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile