Comentarii pe articolul Cum e sa iti vina o factura telecom de 200.000 $?


Am patit-o si eu cu "minunatii" de la Orange.

Gospodaru Diana-Marina la 20 Octombrie 2011, ora 21:15
Aceeasi situatie de mai sus si in cazul meu. Ce e drept, am fost "norocoasa". Factura mea a fost de "doar" 3000 RON. Mai Exact 523 Eur fara TVA la momentul respectiv.

Nenorocitii m-au sunat in miez de luna sa ma anunte ca daca nu merg sa imi platesc jumate de factura imi suspenda abonamentul. Mi-au spus ca sistemul lor informatic din nu a reusit sa detecteze in timp real traficul de date, ca s-a efectuat intr-un timp prea scurt.
Daca era o frauda si cineva imi luase telefonul? Tot eu trebuia sa platesc? Dar nu, nu conta ca media facturilor mele lunare era de 100 Ron. A trebuit sa creasca factura la peste 523 + TVA ca sa se sesizeze.

Practic nici nu am stat pe net de pe telefon; doar l-am pus la incarcat pe laptop. Dar cum telefonul meu - tot de la Orange - a avut grija sa deconecteze modemul de pe laptop si sa dea share la internet de pe mobil, evident ca a crescut traficul.

Mi se pare aberant ca nu au un sistem de blocare automata sau macar sistemul lor sa genereze niste sms-uri automate. Sau sa te sune LA TIMP cand vad ca ai depasit limita medie lunara consumata, ca poate chiar e frauda! Sau poate e un nenorocit care nu stie sa foloseasca telefonul si il nenoroceste cu 200000$ cum a fost in cazul clientei T-Mobile.

  Inapoi la articolul Cum e sa iti vina o factura telecom de 200.000 $?

Setari Cookie-uri