Comentarii pe articolul Mancare de doi bani la restaurantul La Doi Lei


Departamentul de marketing, Restaurant La 2 Lei

La 2 Lei la 26 Octombrie 2011, ora 02:02
In primul rand am dori sa multumim tuturor celor ce au comentat acest articol si sa-i asiguram de insemnatatea cuvintelor lor. Va facem cunoscut ca luam in serios parerile musafirilor nostri, pentru ca am inteles ca numai tinand o constanta legatura cu dvs putem reusi sa rectificam orice greseala sugerata dar si sa ne umplem inimile de bucurie cu orice lauda primita.

In aceeasi ordine de idei am dori domnule Butunoiu, sa va multumim ca ne-ati trecut pragul. Pentru noi este o bucurie imensa faptul ca o personalitate ca dvs. ne-a observat si a considerat ca meritam sa fim mentionati pe site-ul dvs.
Tratam articolul dvs. ca fiind unul benefic tinand cont ca aceste critici sunt constructive. Si cu toate acestea ne consideram indreptatiti sa va raspundem.
Ne mandrim cu faptul ca in restaurantul La 2 Lei produsele traditionale romanesti, (zacusca, salata de vinete, muraturile etc) sunt facute in casa, de bucatarul nostru, dupa retete autentice romanesti.
In ceea ce priveste preparatele comandate de dvs. deasemenea sunt pregatite in bucataria noastra. Poate tocmai de aceea gustul vi s-a parut atat de diferit, fata de cel de supermarket cu care sunteti atat de obisnuit. Iar coastele care nu v-au satisfacut gusturile nu erau scoase din congelator ci erau preparate in bait, niciunde altundeva ci tot in bucataria noastra.
Totodata, chiar si cu riscul de a va supara, asa cum am mai spus, suntem foarte interesati de opiniile musafirilor nostri, tocmai de aceea ne-ar fi surpins sa vedem ca farfuriile s-ar fi intors pline. Lucru pe care, il recunoastem ca-l urmarim luandu-l ca reper pentru satisfacerea clientilor nostri. Am fost tare multumiti sa vedem ca nici in cazul dvs. lucrul acesta nu s-a intamplat.
Chiar daca multi ar fi tentati sa spuna ca Meniul zilei - 17.99 lei Mananci cat vrei! Este unul de criza, clientii nostril fideli pot confirma ca numai pretul este unul de criza, nu si continutul sau. Pentru ca noi facem totul ca musafirii nostri sa fie cat mai multumiti.
Tratand si laudele va multumim ca ati observat portiile mari, atmosfera placuta, decorul rustic, capacitatea peste 170 locuri, ospitalitatea personalului etc. Toate acestea sunt ingredientele unui eveniment reusit: nunti, botezuri, mese festive pe care le organizam si le ridicam la rang de traditie si datina pur romaneasca.
Ne-am dori inca o data sa va multumim pentru opiniile dvs. si va asiguram ca facem tot posibilul sa aducem zambetul pe fata clientilor nostri. Vom fi bucurosi sa va intampinam iar in restaurant La 2 Lei, unde poate veti reveni seara dupa ora 21.00 in fiecare zi de marti pana duminica si astfel veti asculta si formatia Kempes Bandpentru o nota in plus.

Cu stima,
Echipa La 2 Lei

  Inapoi la articolul Mancare de doi bani la restaurantul La Doi Lei

Setari Cookie-uri