Comentarii pe articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?


Mereu nemultumiti

Adriana la 1 Noiembrie 2011, ora 07:40
Citind articolul dvs. imi dau seama ca unii mereu vor fi nemultumiti si vor cauta nodul in papura. Puteati sa fiti multumit ca la ora tarzie se pot servi mai multe feluri de mancare, care din poza mi se pare ca arata bine. Cum adica in Germania sau in Franta s-ar fi scuzat si v-ar fi servit un singur fel de mancare si ala nu foarte gustos?! Pai dom'le multumeste-te ca in Romania nu numai ca ai fost servit inainte de ora inchiderii, nu numai ca ai avut posibilitatea sa optezi culinar, din start nici dvs., nici prietenul nu ati avut asteptari prea mari in a fi serviti cu o minunatie din bucataria germana. Asa ca, pe romaneste, mai pune-ti pofta in cui!

  Inapoi la articolul Cum e posibil ca intr-un restaurant pustiu, aproape de ora inchiderii, sa primesti 10 feluri de mancare in 15 minute?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile