3 / 8

'Propun triplarea pedepselor pentru coruptie'

In opinia lui George Butunoiu, rezolvarea problemei coruptiei ar trebui sa fie o prioritate pentru viitorul Executiv, dublata de optimizarea cheltuielilor publice, « relativ usor de facut ».

George Butunoiu, unul dintre cei mai influenti head-hunteri de pe piata locala, are trei idei principale pe care le-a propune viitorului Guvern. In primul rand, ar reduce cheltuielile statului cu 35% in 6 luni, fara ca sa se observe ceva in functionarea institutiilor publice.

De asemenea, Butunoiu propune triplarea pedepselor pentru coruptie si ar avea grija sa ajunga toti unde trebuie.

De asemenea, managerul ar desfiinta urgent organismele autonome cu autoritate de autoreglementare pentru domeniul respectiv: CSM, Asociatia notarilor, a farmacistilor, a avocatilor, a clericilor etc. “Aproape toate astea au ajuns, pur si simplu, sindicate de tip mafiot (vezi CSM-ul, de exemplu), care nu fac altceva decat sa-si acopere membrii, cu o lipsa totala de consideratie pentru interesul public. Niciodata vreun grup nu va pune mai presus interesul public fata de cel de grup, daca i se da puterea, nici macar Biserica, ce sa mai vorbim de ceilalti”, spune Butunoiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri