3 / 5

Top 10 case de avocatura/Valoarea tranzactiilor

Firma de avocatura Kinstellar, formata in urma inchiderii birourilor din Budapesta, Bratislava, Praga si Bucuresti ale firmei britanice Linklaters, a asistat cele mai valoroase tranzactii, pe baza datelor din primul semestru. Casa de avocatura a lucrat la 5 tranzactii in valoare de 576,3 milioane de dolari.

Kinstellar a asistat juridic vanzatorul in tranzactia prin care operatiunile din Austria si estul Europei ale Logwin au fost achizitionate de catre Quehenberger Logistics Group, parte a Augustin Network.

De asemenea, Kinstellar a asistat Garanti Bank la lansarea acesteia in Romania. Valoarea aceastei tranzactii a fost de 53,5 milioane de euro, iar majorarea la capitalul social de 118,4 milioane de euro. Avocatii Kinstellar au lucrat alaturi de Turk Telekom, care a preluat compania maghiara Invitel International.

Firma austriaca de avocatura Schoenherr si Asociatii ocupa locul doi in clasament, cu patru tranzactii in valoare de 374,86 milioane de dolari. Casa de avocatura a asistat juridic Österreichische Volksbanken in vanzarea fondului Europolis.

Schoenherr si Asociatii a mai asistat producatorul de componente auto Draxlmaier in vanzarea unitatii de productie de elemente decorative de interior pentru automobile detinute la Codlea, fondul de investitii 3i in vanzarea pachetului detinut de la CMU si Vienna Insurance Group in vanzarea asiguratorului Omniasig catre Axa.

Doralt Seist Csoklich (DSC) ocupa locul trei cu o tranzactie, in valoare de 333,79 milioane de dolari.

Citeste in slide-ul urmator clasamentul caselor de avocatura in functie de numarul tranzactiilor si vezi ce deal-uri au incheiat avocatii in primul semestru din 2010.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri