3 / 7

Portabilitatea nu va creste competita

Potrivit Orange, portabilitatea nu mai poate fi privita ca un mijloc de accelerare a competitiei pentru ca exista deja cinci operatori.

"Ne-am dori sa fie si cinci-sase operatori de telefonie fixa, asa cum avem in cea mobila, pentru a putea vorbi de o concurenta in adevaratul sens al cuvantului", a declarat Dorin Odiatiu, Wholesales International and Regulatory Affairs Director Orange Romania.

In ceea ce priveste Orange Romania, portabilitatea nu va avea un impact major.

“Portabilitatea ar putea genera modificari de abordare asupra operatorilor care incearca acum sa isi pastreze clientii in retea”, a mai spus Odiatiu.

Potrivit acestuia, gradul de utilizare a serviciului de portabilitate nu este vazut de Orange Romania ca un succes al portabilitatii.

“Pentru noi, succesul portabilitatii inseamna simplitatea in cursul procesului de schimbare a operatorului. Prin portabilitate sa nu intelegem ca utilizatorul este nemultumit de serviciile furnizorului, portabilitatea da libertatea clientului de a-si alege furnizorul de servicii pe care il considera potrivit”, a declarat reprezentantul Orange Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri