4 / 7

Portarea pentru abonatii telefoniei fixe este mai dificila

Potrivit lui Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS-RDS, portabilitatea este o masura care inlatura inca o bariera, astfel incat orice client poate alege liber intre operatori, iar compania nu va percepe taxa pentru clientii care vor alege sa porteze in DigiMobile sau in reteaua de telefonie fixa RCS-RDS.

“In ceea ce priveste serviciile de telefonie fixa, limitarea pentru un utilizator de a beneficia de un serviciu de telefonie fix va ramane si din punct de vedere al disponibilitatii infrastructurii acelui furnizor. In ceea ce priveste telefonia mobila, este mult mai simpla.Oferta DIGI Mobile va ramane cea de pana acum si nu vom percepe tariful de portare catre utilizatori“, a declarat reprezentantul RCS-RDS.

In opinia lui Stefanos Theocharopoulos (foto), CEO Cosmote Romania, portabilitatea aduce o crestere a concurentei pe piata, ceea ce determina mai multe beneficii pentru consumatori, strategii si beneficii de loializare extinse la nivel mai ridicat al calitatii serviciilor, flexibilitate si libertate de a alege operatorul cu cea mai buna oferta (foarte important pentru consumatorii corporate) si cea mai buna calitate a serviciilor.

“Viteza si usurinta procesului de portare reprezinta cheia succesului acestui sistem. In acest sens, operatorii de telefonie mobila trebuie sa ofere tot suportul necesar pentru a face din portare un sistem de success si sa asigure utilizatorilor o tranzitie usoara”, a mai spus Stefanos Theocharopoulos.

Potrivit Lilianei Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania, pe parcursul ultimilor trei ani, Vodafone s-a pregatit constant pentru momentul portabilitatii, in incercarea de a raspunde tuturor nevoilor de comunicatii. Promotional, pana la 31 decembrie 2008, utilizatorii care opteaza pentru serviciile noastre de telefonie mobila si fixa, pe baza de abonament, isi pot porta gratuit numarul in reteaua Vodafone.

Si in reteaua Romtelecom portarea este gratuita.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri