Saint-Tropez

Saint-TropezChiar daca Saint-Tropez-ul si-a castigat reputatia de oras care se mandreste cu partea sa stralucitoare si opulenta, inca mai pot fi zariti pictori boemi pe plaja ce apartinea candva unui sat de pescari.

Frumusetea orasului este data de intalnirea reusita dintre eleganta franceza "de moda veche" si rock and roll-ul american.

Rio de Janeiro

Rio de JaneiroCunoscut pentru carnavalurile decadente si barurile incredibil de antrenante, Rio de Janeiro este, cu siguranta, cel mai festiv oras al Americii de Sud.

Padurile intinse si plajele cu nisip alb invaluie orasul intr-o aura cu totul speciala. Rio de Janeiro se lauda, de asemenea, cu superbe restaurante de cinci stele, cluburi de lux si baruri sofisticate.

Printre acestea se numara Londra Bar si Melt in Leblon, ideale pentru vizitatorii iubitori de soare, care vor sa-si petreaca noaptea intr-un loc elegant, asaltat de turisti.

New York City

New York CityNew-York-ul este recunoscut in intreaga lume drept ”orasul care nu doarme niciodata”, iar aceasta se datoreaza, in primul rand, faptului ca la orice ora din zi sau din noapte gasesti posibilitati diverse in care poti sa petreci momente placute, indiferent de preferinte.

Chiar daca doresti sa-ti petreci timpul intr-un club cu aspect de palat si DJ faimosi din intreaga lume, intr-un local sic si discret, un bar in care sa asculti jazz live sau un spectacol de standup comedy dupa miezul noptii, le vei gasi pe toate in New-York.

Toate acestea sunt invaluite de sentimentul ca, intr-adevar, poti avea tot ce-ti doresti, chiar si Hell's Kitchen, clubul amenajat in stilul celebrului Pacha, din Ibiza.

Ibiza (San Antonio si imprejurimile)

Ibiza (San Antonio si imprejurimile)Pe langa faptul ca este recunoscuta ca fiind cea mai “galagioasa” insula a Mediteranei, Ibiza se lauda, de asemenea, cu plaje de neuitat, 300 de zile insorite pe an si numeroase festivaluri, care depasesc imaginatia oricarui impatimit al petrecerilor.

Lunile iulie si august reprezinta sezonul clubbing-ului. Petrecerile incep odata cu apusul soarelui si se termina dimineata, in zori.

Reykjavik

ReykjavikNativii capitalei Islandei, cunoscuti pentru petrecerile pe care le organizeaza, dar si pentru rezistenta la alcool, au conceput chiar un nou mod de distractie numit "rúntur" - un grup de prieteni petrec toata noaptea mergand din bar in bar.

Frumusetea extraordinara a orasului Reykjavik completeaza multitudinea si varietatea activitatilor de petrecere a timpului liber, puse la dispozitie de capitala Islandei.

Sursa foto: www.iceland.is

Marrakech

MarrakechLucru neasteptat pentru un oras islamic, Marrakech-ul este cunoscut pentru distractiile sale interminabile si dansatoarele prezente atat in discoteci, cat si in cadrul unor petreceri mai restranse.

O multitudine de cluburi si baruri sunt deschise pana foarte tarziu in noapte, pentru a intampina dorintele turistilor veniti sa experimenteze distractia specific mediteraneana.

Berlin

BerlinOameni primitori, cocktail-uri ieftine, o multitudine de artisti, muzica uimitoare si fara dress code... atunci cand vine vorba de viata de noapte din Europa, este greu sa concurezi cu un oras precum Berlin.

Capitala cu 3,4 milioane de locuitori este caracterizata de un "zumzet" continuu, datorita localurilor deschise pana noaptea tarziu.