Lecturi despre protestele din strada

Lecturi despre protestele din stradaSe scrie mult pe bloguri si in presa online despre protestele din Bucuresti si din tara, precizeaza Cristian Manafu pe blogul sau. Nu stiu daca cineva si-a propus sa citeasca tot sau urmareste tot ce merita parcurs.

Blogger-ul a cules mai mult link-uri de pe Facebook si Twitter referitor la proteste pe care le impartaseste cu cei interesati de evenimentele care ne-am marcat ultimele zile.

Pun acest post pe blog pentru a avea o amintire de la ce se intampla zilele acestea. Peste putin timp ne vom intoarce la viata de pana acum si ne vom vedea de treburile noastre, mentioneaza acesta.

Cum o mai duce programul Prima Casa

Cum o mai duce programul Prima CasaPotrivit datelor puse la dispozitia Businessday de catre FNGCIMM, pana la 31 decembrie 2011, numarul garantiilor acordate prin programul Prima Casa (1-4) a ajuns la 55.106, dintre care 20.148 au fost acordate in 2011.

In ce priveste Prima Casa 4, numarul garantiilor acordate intre 1 iunie si 31 decembrie a fost de 15.034, si cum pana la inceputul lunii noiembrie, numarul garantiilor a fost de 10.500 rezulta ca, in ultimele doua luni din anul trecut au fost acordate circa 4.500 garantii, respectiv 500-600 pe saptamana. In acest moment, un numar de 241 solicitari de garantare se afla in analiza bancilor sau a FNGCIMM.

"Revolutia" pentru apararea monopolului salvarilor de stat

"Revolutia" pentru apararea monopolului salvarilor de statRomania este o tara socialista, usor de manipulat si de folosit pe post de zid in jurul unor adevarate cazemate de stat generatoare de profituri uriase prin transferuri din buzunarul tuturor in buzunarul unora, scrie pe blogul sau, Cristian Paun.

Intotdeauna, in Romania socialista (pana acum si multa vreme de acum inainte), inca va pierde cel care apara piata si castiga cel care o infunda cel mai tare, o agreseaza cel mai bine si o pune cu toata forta la pamant.


Grecia a gasit metoda de a scapa de datoria externa

Grecia a gasit metoda de a scapa de datoria externaPana acum, planul a fost indeplinit in proportie de doua treimi. In ritmul asta, grecii vor incheia negocierile cu rezerve in loc de datorii.

In toamna, sefii zonei euro ii convingeau pe creditorii Greciei sa se multumeasca cu doar 79 de centi in loc de un euro. In iarna, ii convingeau din nou sa se multumeasca cu doar 50 de centi. “Negocierile” au continuat in zona dobanzilor – mai mici – astfel ca obligatiunile grecesti au ajuns acum la o valoare neta de doar 32 de centi pe un euro, informeaza Riscograma.