Doua despre Super Bowl

Doua despre Super Bowl1. NBC-ul a anuntat +2.1 milioane useri unici care au urmarit online Super Bowl-ul din acest an, conexiuni pc/tableta/smartphone-uri. Pentru a avea termene de comparatie, pe tv au avut 111 milioane de useri, iar comparativ cu .ro-ul, nu cred ca vreo transmisie online de la noi a depasit 50,000 de useri/conexiuni, in timp ce la nivel de tv, finala Campionatului Mondial de fotbal de anul trecut a fost urmarita de 2,036,000 oameni. Se poate spune ca internetul de la ei a batut tv-ul de la noi, noteaza Orlando Nicoara.

2. Google a anuntat ca in SUA, 41% dintre cautarile pe Super Bowl au venit de pe mobil.

Evolutia creditarii si a restantelor la banci: 6 indicatori

Evolutia creditarii si a restantelor la banci: 6 indicatoriPotrivit buletinului lunar publicat in aceasta saptamana de catre BNR, in luna decembrie, numarul restantierilor a scazut, valoarea provizioanelor constituite de banci s-a redus usor, iar cererea de credite a ajuns la minimul ultimilor 7 ani si jumatate, informeaza BusinessDay.


La sfarsitul lunii decembrie, numarul persoanelor fizice care inregistrau restante mai mari de 30 de zile la plata ratelor era de 689.906, in scadere cu aproximativ 10.000 fata de noiembrie, si cu 31.000 fata de decembrie 2010.

Cele mai bune reclame de la finala Super Bowl 2012

Cele mai bune reclame de la finala Super Bowl 2012Razvan Pascu marturiseste ca se uita la televizor mai mult pentru reclame. Iar in Statele Unite exista un eveniment pe care milioane de telespectatori il urmaresc doar pentru reclamele din pauza meciului. Si advertiserii nu numai ca platesc milioane de dolari pentru difuzarea unui spot de cateva secunde, dar isi pun si imaginatia la munca pentru a crea cele mai frumoase si memorabile reclame.

Finala Super Bowl s-a desfasurat de curand in SUA, iar mai jos aveti cele mai deosebite spoturi video difuzate anul acesta. In unele dintre acestea apar vedete precum Jerry Seinfeld, Elton John, Jay Leno si Clint Eastwood.

Economisirea afecteaza consumul

Economisirea afecteaza consumulMugur Isarescu a declarat ca accelerarea economisirii este periculoasa. Guvernatorul BNR sugereaza nici mai mult nici mai putin decat ca romanii nu mai vor sa dea bani pe alimente pentru ca bancile ii momesc cu dobanzi prea mari la depozite, scrie Biziday.

Nemultumirea guvernatorului BNR este legata de faptul ca, in ciuda scaderii dobanzii de referinta operate de BNR, cererea interna nu a reusit sa creasca semnificativ.