Prezentare New Business Opportunities in US

Prezentare New Business Opportunities in USPe 5 Martie – luni – incepand cu ora 14.00, are loc la Ambasada Statelor Unite ale Americii evenimentul “New Business Opportunities in the United States”, organizat in colaborare cu ANIS, Asociatia Nationala a Industriei de Software si Servicii IT.

Cu aceasta ocazie Radu Georgescu va face o prezentare despre cum sa muti un business 100% romanesc – Avangate – in afara tarii si mai exact, in Silicon Valley, la ce sa te astepti sa intalnesti acolo si cum se face cu adevarat business in acea parte a US, in industria tehnologica.

In vreme de criza cum sa faci bani cu BNR pe seama Statului

In vreme de criza cum sa faci bani cu BNR pe seama StatuluiIn vreme de criza, Banca Nationala a Romaniei ofera o noua oportunitate de a face bani pe seama Statului Roman. Statul Roman dovedeste cu prisosinta ca fara stiinta ori cu buna stiinta pierde bani pe canale multiple prin intermediul diferitelor autoritati constituente, precizeaza Lucian Isar.

De curand statul roman a facut cadou investitorilor in emisiunea in dolari , circa 90,3 milioane de dolari. Cea mai nostima justificare a fost legata notorietatea castigata in acest mod de Romania . Chiar si la “rate card-ul” din timpul campaniei prezidentiale din SUA, 90 milioane de dolari ar cumpara suficienta publicitate pozitiva si nu notorietate de neofiti in ale finantarilor .

Trei ticalosii intre doua tari prietene

Trei ticalosii intre doua tari prieteneEste greu sa judeci cinismul unei actiuni diplomatice. Romania pare a fi incercat sa blocheze invitarea Serbiei sa adere la Uniunea Europeana pentru a putea obtine introducerea imediata a subiectului Schengen pe agenda discutiilor dintre tarile membre, scrie Biziday.

Nu va faceti iluzii, totul se negociaza in cadrul Uniunii si autoritatile romane au trecut prin aceleasi furci intre 1999, anul invitarii noastre la aderare si 2007, anul in care am intrat in Uniune. Ce credeti ca au fost privatizarea Petrom, a distributiilor de energie, precum si unele contracte de autostrazi care nu s-au mai facut niciodata?

Doua din ecommerce si publicitate

Doua din ecommerce si publicitateMarius Pahomi si Carmen Miron lanseaza o agentie de publicitate digitala care va gestiona bugetele celor doua companii din grupul Asesoft: eMag si Flanco. Marius Pahomi si-a anuntat plecarea de la MEC la inceputul lunii luandu-i cu el si pe Carmen Miron si Gabi Nistoran, precizeaza Orlando Nicoara.

Stefan Iordache, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din publicitatea romaneasca (Leo Burnett, Starcom, iLeo etc), a intrat in actionariatul 2Parale, adica un business care opereaza pe piata marketing afiliat (ii ajuta pe cei cu activitati in ecommerce), business condus de Dorin Boerescu.

Romanii chiar platesc parcarea prin telefonul mobil

Romanii chiar platesc parcarea prin telefonul mobilMi-ar placea sa vad in Bucuresti sistemul de plata a parcarii prin telefonul mobil. Intre timp, am aflat ca exista si niste incercari experimentale ale operatorilor de telefonie mobila. Am aflat si ca, in 2011, peste 150.000 de romani si-au achitat parcarea prin SMS. Iar acest volum vine doar din trei orase: Timisoara, Oradea si Satu Mare, scrie pe blogul sau Cristian Manafu.

Informatia provine de la Piconet, compania care a lansat in 2006 sistemul TPark la Timisoara. Tot de la ei am aflat ca in total au fost 500.000 de astfel plati in 2011 si ca serviciul va fi implementat in curand la Resita.