MasterCard simplifica cumparaturile online

MasterCard simplifica cumparaturile onlineMasterCard a anuntat lansarea PayPass Wallet, o platforma care permite clientilor sa faca tranzactii usor, rapid si sigur in magazine sau online, printr-un simplu click sau o simpla atingere a ecranului tabletei sau al smartphone-ului, noteaza Cristian Manafu.

Pentru inceput te inregistrezi pe site-ul PayPass, unde vor fi stocate datele cardului si adresa de expeditie. MasterCard garanteaza pentru securitatea lor. Apoi cumperi de pe site-urile care au inclus butonul PayPass la checkout.

Grecia o sinucidere asistata

Grecia se afla pe masa de operatie intr-un foarte cinic proces de sinucidere asistata. Asistata chiar de Uniunea Europeana, precizeaza Biziday.

Dupa alegerile anticipate de duminica trecuta fortele democratice, adica fosta putere si fosta opozitie nu mai sunt capabile nici impreuna sa faca un guvern. Fortele extremiste au suficiente locuri in parlament incat sa blocheze orice fel de guvernare si se urasc reciproc atat cat sa nu faca nici impreuna un guvern.

Ioan Mang e cel mai bun ministru posibil. Educatia sa-si dea demisia!

Ioan Mang e cel mai bun ministru posibil. Educatia sa-si dea demisia!Intre mafia italiana si invatamantul romanesc exista o mare asemanare: in ambele poti avea surpriza sa mai gasesti si oameni cinstiti. Dar si o mare diferenta: in mafie, ei nu sunt automat luati drept prosti, scrie Riscograma.

Oare cate universitati ar mai ramane in Romania daca toti profesorii plagiatori, habarnisti sau pur si simplu inutili ar pleca acasa? Iar daca ministrii ar pierde zi si noapte pentru a descifra criptari pe 1024 de biti, cand ar mai avea timp de politica? Oare chiar vrem o natiune needucata iar tara – neguvernata?

Un nu hotarat votului uninominal intr-un tur

Un nu hotarat votului uninominal intr-un turCretinismul asa-ziselor reforme, care duc tara la dezastru, continua si sub noua guvernare. Votul uninominal intr-un singur tur, un vot care avantajeaza formatiunea politica "pe val", este profund nedemocratic. Poate aduce in Parlament personaje pentru care au votat 10 procente din numarul electorilor dintr-un colegiu, marturiseste Dan Selaru.

Este foarte probabil ca o parte semnificativa a populatiei, de ordinul zecilor de procente, sa nu fie reprezentata in Parlament. Se creaza practic premisele fiefurilor electorale, pe considerente geografice. Daca PDL a propus o segregare sociala a tarii, USL propune o segregare geografica.