5 / 8

Evolutia BVB va depinde de pietele externe

Sunt alti specialisti care au asteptari mai pesimiste. Astfel, tinand cont de faptul ca BVB depinde in continuare de ce se intampla pe bursele externe, o scadere a acestora ar putea spulbera orice speranta de rebound.

“In continuare, cred ca vom evolua in ton cu pietele externe, nu se va reduce aceasta influenta”, a explicat Florin Dolea.

Andrei Ciubotaru se asteapta in continuare la un val de scaderi, mai ales ca in piata inca mai sunt vanzatori si investitori care au pierdut foarte mult.

“Chiar daca am pierdut foarte mult, circa 80% fata de scaderile de 20-30% de pe bursele internationale, totusi, investitorii nu se mai uita la fundamente. Investitorii par a lasa sa se inteleaga ca mai este loc de pierderi. Este o zi care va ramane in istoria locala a Bursei care poate sta sub semnul expresiei: Uite ce se poate intampla la BVB”, a declarat acesta.

Piata noastra este atat de strans legata de bursele internationale, incat este se poate intampla orice, spune Mihai Chisu (foto).

“Orice scadere pe pietele externe se va resimti si la noi, se va continua vanzarea. Din pacate, nu acelasi lucru se vede si pe partea de cumparare, unde nimeni nu este entuziasmat. Noi vom fi in continuare rapizi in scadere, pentru ca nu cumpara nimeni, toti sunt speriati”, a explicat brokerul IFB.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri