Anul 2015 va aduce un pas in inainte intr-o directie foarte clara: presiune foarte mare pe preturi, cheltuieli si investitii in tot ce inseamna suport de echipamente, apreciaza Eugen Schwab Chesaru, Managing Director Pierre Audoin Consultants (PAC).

Se vor concretiza o accelerare si un interes foarte mare pe zonele cu valoare adaugata, inclusiv in securitate si externalizare IT. Vom vedea o deschidere mai mare pentru serviciile cu un nivel de calitate ridicata. Vedem la clienti o disponibilitate un pret normal pentru servicii si produse foarte bune si eficiente, spune Eugen Schwab Chesaru.

In opinia sa, in mediul public va fi extrem de complicat, pentru ca proiectele si investitiile importante nu se decid peste noapte. "Ai nevoie de 9 - 18 luni de pregatire pentru aproape orice proiect public important. Daca aceasta pregatire nu se face, 2015 are putine sanse sa fie un an bun. Mai mult, se mizeaza foarte mult pe fondurile europene si, cum am vazut pana acum, nu suntem pregatiti pentru astfel de proiecte. Cred, mai degraba, ca sectorul public se va dezgheta incepand cu 2016-2017."

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 13-17 octombrie, dedicata Externalizarii IT&C, a fost realizata in parteneriat cu Bit Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »


Setari Cookie-uri