Electromagnetica: Rezultatele financiare ale companiei si investitiile viitoare

Electromagnetica: Rezultatele financiare ale companiei si investitiile viitoareProducatorul de echipamente electrice Electromagnetica organizeaza o discutie informala despre rezultatele companiei si investitiile pe termen mediu si lung.

Intalnirea are loc la ora 10.00, la sediul din Calea Rahovei.

Lansarea Indexului Pietei Romanesti de Arta

Lansarea Indexului Pietei Romanesti de ArtaArtmark si Bursa de Valori Bucuresti lanseaza Indexul Pietei Romanesti de Arta, Catalog de randamente anuale (1995 - 2010) ale celor mai tranzactionati artisti romani.

La eveniment vor participa, printre altii, Stere Farmache - presedintele BVB, Gabriela Anghelache - presedintele CNVM, Hunor Kelemen - Ministrul Culturii si Florin Pogonaru - presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

Michelin

MichelinMichelin lanseaza in Romania si pe pietele din Bulgaria, Croatia si Serbia anvelopele Pilot Super Sport

Intalnire cu presa organizata de compania de arhitectura Da_Sein

Intalnire cu presa organizata de compania de arhitectura Da_SeinDa_Sein,companie de arhitectura si proiectare integrata, organizeaza o intalnire informala cu presa la Sufragerie, situata la mansarda Cafepedia.

In cadrul intalnirii Andrei Uleia, fondator si arhitect coordonator Da_Sein, va discuta despre industria de proiectare, evolutia companiei in contextul pietei, cele mai importante proiecte dar si despre relatia arhitect – investitor.

Top Social Brands

Top Social BrandsAflata la cea de-a doua editie, conferinta TopSocialBrands prezinta in premiera rezultatele celei de-a treia editii a studiului TopSocialBrands realizat de Biz si strategiile de social media ale marilor branduri din Romania.

Pe parcursul a doua sesiuni, cele mai vizibile branduri din Romania vor impartasi audientei experienta pe care au avut-o in online si strategiile de comunicare prin mediile sociale abordate in ultimul an.

Printre speakeri se numara: Ana Bulgar, Online Manager Petrom, Eliza Rogalski, CEO Tempo Group si Raluca Kisescu, Director de marketing, Avon