M&A Outlook 2011 - Conferinta Wall-Street.ro

M&A Outlook 2011 - Conferinta Wall-Street.roWall-Street.ro organizeaza astazi, ora 10, conferinta M&A Outlook 2011, editia a III-a.

Tema centrala a evenimentuluI este: Cum se pregatesc investitorii, practicienii din M&A si antreprenorii pentru perioada post-criza

Conferintele Wall-Street.ro isi propun sa puna fata in fata lideri ai mediului de business din Romania si strainatate, cu un public activ, selectionat dintre cititorii publicatiei.

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business, va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in fuziuni si achizitii, pentru a analiza solutiile de dezghetare a tranzactiilor din Romania.

Speakerii evenimentului

1. Cristian NACU, Partner Enterprise Investors
2. Cornelia BUMBACEA, Partner Ernst & Young Romania
3. Cristina FILIP, Partener PeliFilip
4. Mihail Marcu, Presedinte MedLife
4. Florin ANDRONESCU, Presedinte Sanador
5. Marius GHENEA, Presedinte Fit Distribution
6. Alin VETELEANU, Presedinte Vector Business Consulting

Deschiderea restaurantului Roberto's

Deschiderea restaurantului Roberto'sAthenee Palace Hilton, hotelul bucurestean de cinci stele detinut de omul de afaceri George Copos, anunta finalizarea lucrarilor de renovare a zonelor publice din cadrul hotelului si deschiderea restaurantului Roberto's printr-o conferinta de presa.

Linda Griffin (foto), directorul general al hotelului Athenee Palace Hilton va fi prezenta la conferinta de presa care anunta deschiderea restaurantului Roberto’s


Conferinta HP GeBOC

Conferinta HP GeBOCGlobal eBusiness Operation Centre (GeBOC), subsidiara companiei Hewlett-Packard, unul dintre cei mai mari angajatori din IT din Romania va prezenta noi informatii despre activitatea locala. Se vor prezenta informatii despre numarul de angajati si investitii.


FM Logistic

FM LogisticFM Logistic inaugureaza cea de-a doua platforma, in Petresti (Dambovita).