Un nou serviciu de transport in Bucuresti, Black Cab - taxiuri negre cu pret stabilit inainte de cursa

Compania Star Limo, infiintata in 2003 pentru segmentul business, s-a rebranduit anul acesta in Black Cab oferind un nou serviciu, taxiuri negre cu tarif fix, stabilit inainte de cursa.

“Anul acesta ne-am rebranduit din Star Limo in Black Cab si ne-am extins serviciile in Bucuresti. Din iunie oferim si servicii cu taxiuri negre. Anul viitor dorim sa oferim acest serviciu si in Constanta, Brasov, Timisoara”, a declarat Mihai Topala, directorul de vanzari al companiei.

Firma Star Limo a inceput activitatea in urma cu zece ani in Bucuresti cu sase autoturisme negre Mercedes Benz E class sedan, iar in 2006 s-a extins pe plan local.

Black Cab are in parc in jur de 60 de masini, modele precum BMW Seria 5, Mercedes Clasa E, Mercedes Sprinter si 40 de Skoda Octavia.

“Pentru noul serviciu investitiile s-au ridicat la 700.000 euro, cele 40 de autoturisme Skoda Octavia. Anul viitor dorim sa ne dublam flota si sa dezvoltam si serviciul de transport pentru copii”, a precizat Topala.

Citeste si:
Black Cab aduce in flota 40 de masini BMW
Black Cab aduce in flota 40...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Taxiurile negre au un tarif de 2 lei pe km. Transferul de la Aeroportul Otopeni la Piata Romana este de 46 de lei. Plata poate fi facuta cu cardul, pe factura lunar, pe camera de hotel, pe companie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri