Compania Star Limo, infiintata in 2003 pentru segmentul business, s-a rebranduit anul acesta in Black Cab oferind un nou serviciu, taxiuri negre cu tarif fix, stabilit inainte de cursa.

“Anul acesta ne-am rebranduit din Star Limo in Black Cab si ne-am extins serviciile in Bucuresti. Din iunie oferim si servicii cu taxiuri negre. Anul viitor dorim sa oferim acest serviciu si in Constanta, Brasov, Timisoara”, a declarat Mihai Topala, directorul de vanzari al companiei.

Firma Star Limo a inceput activitatea in urma cu zece ani in Bucuresti cu sase autoturisme negre Mercedes Benz E class sedan, iar in 2006 s-a extins pe plan local.

Black Cab are in parc in jur de 60 de masini, modele precum BMW Seria 5, Mercedes Clasa E, Mercedes Sprinter si 40 de Skoda Octavia.

“Pentru noul serviciu investitiile s-au ridicat la 700.000 euro, cele 40 de autoturisme Skoda Octavia. Anul viitor dorim sa ne dublam flota si sa dezvoltam si serviciul de transport pentru copii”, a precizat Topala.

Taxiurile negre au un tarif de 2 lei pe km. Transferul de la Aeroportul Otopeni la Piata Romana este de 46 de lei. Plata poate fi facuta cu cardul, pe factura lunar, pe camera de hotel, pe companie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri