Marca auto germana Porsche ar putea inregistra anul acesta in Romania vanzari record odata cu lansarea SUV-ului compact Macan, de peste 150 de unitati, considera Adrian Pascu, brand managerul brandului de masini sport.

“Anul acesta vrem sa depasim recordul, sa trecem de 150 de unitati. Ma astept ca anul viitor, Macan sa aiba aceleasi vanzari cu SUV-ul Cayenne, de 8-10 unitati pe luna. Cayenne are 70% din totalul vanzarilor Porsche in Romania, iar cu Macan, o sa creasca destul de mult ponderea SUV-urilor. Unii clienti de Cayenne vor migra catre Macan, o masina de oras care ar putea atrage cuplurile de tineri”, a declarat Adrian Pascu.

Prima livrare Macan este programata pentru 5 aprilie, majoritatea comenzilor sunt masini de culoare neagra. Cele mai multe masini Porsche sunt inmatriculate in Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj si Constanta.

Potrivit managerului Porsche, “piata premium s-ar putea mentine anul acesta la nivelul de anul trecut, poate sa creasca putin, dar nu ma astept sa explodeze”.

Porsche Macan, cel mai puternic model din segmentul SUV-urilor compacte cu un motor de 400 CP, costa in Romania intre 64.590 euro cu TVA si 87.900 euro cu TVA.

Printre noutatile Porsche de anul acesta sunt si modelele Targa, Boxster si Cayman GTS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri