Primaria Sectorului 6 a demarat o actiune de ridicare a masinile abandonate pe domeniul public, in ultimele zile fiind luate 12 autoturisme.

„Actiunile de inlaturare a masinilor abandonate pe domeniul public continua. Le multumesc celor care ne-au semnalat autovehicule abandonate si ii asigur ca, atunci cand termenele legale de instiintare expira, eliberam spatiile cu celeritate", a declarat primarul Rares Manescu.

Inspectorii Primariei Sectorului 6, impreuna cu echipe formate din reprezentanti ai Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, Brigazii de Politie Rutiera si ai Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane, au ridicat autovehicule abandonate de pe strazile Al. Sandova, Str. Dezrobirii, Str. Brasov, Str. Drumul Taberei, Str. 1 Mai, Str. Sandulesti, Str. Alexandru Cutieru, Str. Gheorghe Rostogolea, B-dul Iuliu Maniu.

masini abandonate

Actiunea face parte din programul de gestionare a masinilor abandonate sau fara stapan (fara numere de inmatriculare) care ocupa inutil spatiile publice din sector.

Citeste si:
Stapani noi, borduri si panselute noi: Ce firme "decoreaza" Capitala
La stapani noi, panselute si...

Activitatea de ridicare a masinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se deruleaza conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
COVID-19 | CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri
Setari Cookie-uri