Masina concept Peugeot 308 R Hybrid a fost prezentata oficial la Salonul Auto de la Shanghai, in acest an, si a atras o multime de fani. Zilele acestea, reprezentantii Peugeot au declarat ca vor lansa o versiune de performanta bazata pe acest concept, iar vestea aceasta a fost primita cu entuziasm de fanii brandului, conform Cars.ro.

O publicatie din strainatate a stat de vorba cu Jean Philipe Imperato, Chief Executive Officer Peugeot, care a declarat ca ar fi incantat ca Peugeot sa lanseze ceva chiar mai rapid decat modelul 308 GTi. Atunci cand a fost presat de jurnalisti in legatura cu viitorul model, Imperato a spus „exista loc pentru asa ceva”.

Declaratia sa este un pic cam evaziva, dar confirmarile oficiale au venit acum, la foarte putin timp dupa. Peugeot afirma ca vor lansa versiuni de performanta pentru 308 si 208. Ei au luat aceasta hotarare, dupa ce au analizat indeaproape si posibilitatea construirii unui inlocuitor pentru RCZ, dar se pare ca aceasta nu a fost agreata.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri