Grupul MOL a incheiat contracte-cheie privind tehnologiile de baza ale Proiectului Poliol, anuntat in 2016 ca parte a primului ciclu de investitii din cadrul strategiei pe termen lung MOL 2030.

Contractele vizeaza achizitionarea de licente tehnologice si pachete de proiectare pentru tehnologia denumita HPPO (tehnologia de transformare a peroxidului de hidrogen in oxid de propilena) pentru productia de oxid de propilena. Licentiatorul unitatii de peroxid de hidrogen pentru uz intern este Evonik in timp ce un consortiu format de Evonik si thyssenkrupp Industrial Solutions AG licentiaza unitatea de propilenoxid. Contractele contin, de asemenea, oferte obligatorii si pre-contracte vizand etapele ulterioare de inginerie si executie ale unitatilor HPPO de catre thyssenkrupp si achizitionarea de catalizatori din portofoliul Evonik.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont