Experienta la volan a devenit mai placuta odata cu lansarea Android Auto in 2014, aplicatie mobila dezvoltata de Google pentru a face legatura dintre telefon si display-ul unei masini. De atunci, mai multe aplicatii au fost lansate anual, pentru muzica, navigatie sau mesaje si apeluri telefonice.

Aceasta dotare pe care o au masinile este un efort comun facut de 28 de producatori de automobile, cu tehnologie furnizata de Nvidia. Pentru a folosi Android Auto, trebuie sa conectati prin cablu USB smartphone-ul sau tableta, bineinteles acestea fiind cu Android.

Iata care sunt cele mai bune aplicatii Android pentru masina ta, potrivit Android Authority.

Audible sau OverDrive

Audible sau OverDrive sunt doua dintre cele mai populare servicii audiobook. Ambele au suport Android Auto. Puteti achizitiona audiobook-uri si le puteti asculta in masina.

Audible este un serviciu cu abonament pentru cei care ar prefera sa nu cumpere carti individuale, in timp ce OverDrive este potrivit pentru persoanele care vor anumite audiobook-uri.

iHeartRadio

iHeartRadio este una dintre cele mai bune aplicatii de radio pe Internet si are un suport excelent Android Auto. Puteti gasi o gramada de posturi de muzica impreuna cu posturi de radio. Serviciul este complet gratuit. Exista un abonament optional pentru cei care doresc mai multe lucruri.

Facebook Messenger si WhatsApp

Facebook Messenger si WhatsApp sunt doua dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie din lume. Ambele au, de asemenea, suport Android Auto excelent. Puteti sa ascultati mesaje cand faceti clic pe notificari si puteti raspunde verbal. Alte servicii de mesagerie privata sunt Telegrama sau Threema. Cu toate acestea, pentru comoditate, ne plac Facebook Messenger si WhatsApp.

Pandora

Pandora a fost in masini inainte ca Android Auto sa existe si este inca una dintre cele mai bune aplicatii Android pentru muzica. Are o mare varietate de posturi de muzica si va puteti crea propriul cont cu muzica pe care o doriti. Pandora are, de asemenea, un serviciu de muzica la cerere pentru 10 USD pe luna, care concureaza cu servicii cum ar fi Google Play Music si Spotify. Este o solutie excelenta "all-in-one" pentru radio si muzica pe Internet.

Spotify

Spotify este cel mai popular serviciu de streaming de muzica din lume si functioneaza excelent cu Android Auto. Functioneaza bine cu comenzile vocale si puteti accesa playlisturi. Majoritatea oamenilor stiu deja ce poate face Spotify si de ce este minunat. Muzica Google Play este o alta optiune si functioneaza perfect cu comenzi vocale. Cu toate acestea, viitorul sau este nesigur datorita YouTube. Alte optiuni de streaming sunt Deezer si Amazon Music.

Pulse SMS

Pulse SMS este una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru SMS pe Android. Functioneaza pe tablete, dispozitive mobile si Android Auto. Aplicatia este configurabila si puteti raspunde la mesajele din Android Auto. O alta aplicatie excelenta pentru SMS-uri este Textra.

Sursa foto: By dennizn / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri